folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lig TV Gidiyor Bein Sports Geliyor

Lig TV Gidiyor Bein Sports Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

iptv bein sport bulmak daha kolay :)))) sevdim bu hareketi.

tam dicektim yeni başlayan sistemlerde açık bulmak kolay olur diye (:  şu iptv olayını anlat hele hocamda bizde faydalanalım.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    heza bunu yazdı

iptv bein sport bulmak daha kolay :)))) sevdim bu hareketi.

tam dicektim yeni başlayan sistemlerde açık bulmak kolay olur diye (:  şu iptv olayını anlat hele hocamda bizde faydalanalım.

Hocam açık olmasından ziyade (adamlar kendi bünyesine kattığı için isim değişiyor sadece sistemde pek bi değişiklik yok), şöyle anlatayım; lig tv yi kim izliyor sadece Türkler. Yayında sadece digiturkten yapılıyordu haliyle iptv veya sopcast linki sadece Türkler üretiyordu. Onlarda hep sıkıntılı, sürekli donma vs vs ancak Bein Sport un onlarca kanalı var neredeyse her şeyi yayınlıyorlar bu yüzden piyasada bu kanala ait link ve kaynak bulmak daha kolay. İngiltere liginden tut Alman ligine oradan F1 e oradan Tenis e her şey var bunlarda. Eğer dendiği gibi kendi asıl platformları üzerinden de bizim ligi yayınlarsa bize epey kaynak çıkacak. 

Maç zamanları yapılan paylaşımlar emin ol misli ilre artacak ve daha kaliteli beleş yayın izleyeceğiz.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Bu haftaki bütün içerikler şifresiz diyorlar

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201701131026756732-lig-maci-sifresiz/

edit: Bein in sitesinde bizim lig maçlarının yayınları ile alakalı bi rşey yok şimdilik. 

http://www.beinsports.com/en/

En altta bile bizim lig yazmıyor sadece digiturk linki var. Henüz yurtdışı yayın işlemleri tamamlanmamış olabilir. Önümüzdeki sezona kalabilir gibi.

heza tarafından 13/Oca/17 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Bende konuyu açacaktım :D

Digiturk tüm bu yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak. 

Toplam Hit: 3752 Toplam Mesaj: 16
bein sports