Limbo ..Son Zamnalarda Oynadığım En İyi Oyun.
-
youtube da bitirilmiş halini izledim az evvel 50dak filan... film gibiydi.. çok marjinal ve ilginç bi oyun.... oyun üstüne bi sürüde teori geliştirmişler yabancı forumlarda.. :))
-
o değilde oyun kasım kasım kasıyor mu ? kontrollere çok geç tepki veriyor bende :S
-
Gecenin 3ünde oyun mu oynanır mk cızak da oynarız
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde oyun kasım kasım kasıyor mu ? kontrollere çok geç tepki veriyor bende :S
-----------------------------İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7
İşlemci: 2 GHz
Bellek: 512MB
Sabit Disk Alanı: 150MB
Ekran Kartı: Shader Model 3.0 gerekmektedir min 512mb
DirectX®: 9.0c -
incelemedeki resimler hosuma gtii wallpaper olarak kullanıyom şimdi :)))
-
bitirdik bitirmesinede, böyle son mu olur arkadaş ya.... bir aksiyon olsaydı ne biliyim çocuk kızı tutsaydı öpseydi falan... braid denilen oyunu oynamayan varsa onuda tavsiye ediyim bu başlık altından....
-
SinusX bunu yazdı:
tri bunu yazdı:
bu oyun save almıyor sanırım kapatıp actıgımdan baştan başlatıyor
-----------------------------Tam tersine her engeli geçince auto save var da sabahladım bu oyun yüzünden arkadaşın yaz okulu finali vardı bıraktı dersi oyunu bitirdi :D bu arada gizli bölüm varmış yumurtaları kırınca 2 tane kırdım kalanlarını nasıl bulucam :/
-----------------------------bide 5 veya daha az ölerek oyunu bitirirsen birşey oluyormuş galiba...
-
Oops! Google Chrome could not connect to www.ahmetturan.org
-
2 oldu bitireli oyunu.Ancak çok takılıpta çözüm üretemediğiniz yerlerde youtube dan nasıl geçildiğine bakabilirsiniz..
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------buyrun buyrun :)
http://hotfile.com/dl/126221617/83e9a60/limbo.7z.html
bu arada oyun çok güzel. baya bi sardı.
ama iyi kafa gerekiyo ilerlemek için :D
edit : içinde save dosyamda gitmiş. ister yeniden başlayın ister devam edin :)
dostum linki idm ile indirdim ancak dosya uzantısı ne? bi türlü oynayamadım oyunu:)