Limewire Davaları Kaybetti Ve Tamamen Kapatıldı
-
türkçe alternatif mı?
-
Bearshare kullanın.Türkçe hemde =)
Ben google tercih ediyorum
Arama satırına şunu yazın:
intitle:"index.of" (mp3|ogg|mp4) şarkı veya şarkıcı ismi
-
DeadLyShadoW bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
limewire gider limezire gelir a.q
sonuna kadar haklı
----------------------------- -
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------limewire virüs hattı . kapandı iyi oldu .
-
CnqZ bunu yazdı:
limewire virüs hattı . kapandı iyi oldu .
-----------------------------aynen 1 kere kullanmıştım direk kaldırmıştım
-
emule iyidir senelerdir hiç sorun çıkarmadan işini yapıyor 50 60 gb lik yük vuruyorum katırın sıtına banamısın demiyor
-
Şimdi baktımda "Legal Notice" çıkıyor ama arama yapınca sonuç bulunuyor ve yine indirme işlemi yapılıyor.
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi baktımda "Legal Notice" çıkıyor ama arama yapınca sonuç bulunuyor ve yine indirme işlemi yapılıyor.
ama bu uyarıdan sonra seni istedikleri gibi iceri atabilirler.. artık tüm altyapı mahkemenin hizmetine gecmistir.. -
Biri kapanır bini gelir,
-
Bekliyordum bu kararı iyice sıkıştırmışlardı iyi oldu diyenlere dip not en fazla Limewire in zararı olduğu için resmen onun la uğraşarak yasaları değiştirerek kapattılar ve bu değiştirdikleri yasaların arasında p2p ile ilgide bir yasa var dolayısı ile p2p sistemlilerin hepsi güme gidecek tek tek.limewire in son zamanlarında ilgilendiğiniz belli Limewire başladığından beri paylaşımın 1 numarasıydı ha sonra virüs dolmaya başladı lamerler kaynak olarak görmeye başladı amenna üzüldüm .Malesef bir kale daha kaybedildi p2p gümlediğine göre ares - emule - bearshare vs. de kısa zamanda yokolacak demektir.sanırım torente ve yine warez sitelerine kaldık şimdilik.