Limitsiz En Uygun İnternet?
-
hangisi sizce. uydunet 1mb limitsizi düşünüyorum 29 tl , uydunet kullanan varmı net sürekli kopar mı sağlammıdır
-
valla ben ttnetten bıktım yaşadığın yerde tellcom alt yapısı varsa kablo internet veya superonline fiber internet kullan derim. ama alt yapı meselesi tabi
-
kablo varda fiber yok
-
hoca 1 mb de yok gibi bişey. çok yavaş
ben 8 mb e kadar kullanıyorum indirme hızım 100 kb geçmiyor
1 mb ile ne olur sen düşün. 8 gb a kadar kotalı al nası olsa adil kullanım deyip hızı 512 ye düşürmüyorlar merak etme
en azından benimkini hiç düşürmediler kaç aydır :D çatır çatır ay sonuna kadar 8 mb e kadar download yap bişey olmaz
ben aylık 100 gb download yapıyorum pc hiç kapanmıyor
-
şuan kullandığım o zaten ama max 250 ile çekiyorum
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
şuan kullandığım o zaten ama max 250 ile çekiyorum
-----------------------------olsun yine de 1 mb hiç düşünme ben bi kere o hatayı yaptım bin pişman oldum yine 8mb e kadar döndüm
mercedesten inip tofaşa binmek gibi :D hızımı düşürürler diye korkma düşürmüyorlar :D
-
hocam ben kullanıyorum 1 mb limitsiz. 1 seneyi geçti bir kere koptuğunu hatırlamıyorum. 110-120 kb fix . düştüğünü görmedim.
-
destanition bunu yazdı:
1 mb ile ne olur sen düşün. 8 gb a kadar kotalı al nası olsa adil kullanım deyip hızı 512 ye düşürmüyorlar merak etme
en azından benimkini hiç düşürmediler kaç aydır :D çatır çatır ay sonuna kadar 8 mb e kadar download yap bişey olmaz
Benim uydunet 1mb sabit 120le çekiyorum değişme olmuyor! -
destanition bunu yazdı:
-----------------------------hocam o zaman sen bi netini kontrol et istersen bende evde 1 mb bağlantı kullanıyorum indirme hızım 100-120 kb arası (gerçi işyerinde bağlantı hızı dehşet-ül vahşet ama ev böyle) 8mb bağlantıda daha yüksek olması lazım sende kesin bir sorun var
-
uydunet 1 mbit 29 tl yeni üye olunduğunda geçici bir süre uygulanan fiyat mı yoksa sürekli mi 29 tl ?
eğer öyleyse bunun 2 mbiti falan 40 lira olsa gerek.manyak mıyız biz 1 mbit adsl e 45 lira veriyoruz ?
bu 29un haricinde ekstra ücret var mı kablotv falan gibi ? bildiğin kadarıyla kablotv bağlatmak da zorunlu uydunet kullanmak için çünkü.
-