Lineti Köy Portalı Kampanya. Her Köye Web Sitesi...
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
► sir pence - 09003152690
Mail Adresi: sirpence@microsoft.c
Mesaj Gönderilme Tarihi: 29.11.2009 20:00:04
Gönderilen IP: 81.215.104.205
Mesajı: olum ne lamersin la. admin panelin elimde. ama index basmayacam. iyi çocuğa benziyosunbakalım daha neler gelicek :)edit: Götün yiyosa basarsın bunu mutlaka okuyosun :)
-----------------------------hangi mal amk benim nickimi benden habersiz kullanıyo :@
edit: adminler bakabilir aslında ip adresinden kimmiş bu :W
-
tolgasen bunu yazdı:
► sir pence - 09003152690
Mail Adresi: sirpence@microsoft.c
Mesaj Gönderilme Tarihi: 29.11.2009 20:00:04
Gönderilen IP: 81.215.104.205
Mesajı: olum ne lamersin la. admin panelin elimde. ama index basmayacam. iyi çocuğa benziyosunbakalım daha neler gelicek :)edit: Götün yiyosa basarsın bunu mutlaka okuyosun :)
-----------------------------biri tahribat'ın adını kirletmek istiyor herhalde..
burada arama o kişileri çünlü benim bildiğim sirpence bu tür boş işlerle uğraşmaz..
-
onla bunla sidik yarıştıracağına adam gibi ticaret yapmayı denersen bu tarz mesajlarda almazsın bence
-
demo göremiyorum ben ortalıkta
-
swordfish bunu yazdı:
onla bunla sidik yarıştıracağına adam gibi ticaret yapmayı denersen bu tarz mesajlarda almazsın bence
-----------------------------bu sitede böyle şerefsizler oldukça her türlü şeyler alırsın istersen dene ;)
@Lathedarkman
-
hayırlı olsun kankam. fiyat uygun. özellik bakımından biraz daha artırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.