Linkedin 1 Ay Ücretsiz Premium Bence Kullanın
-
Saçmalığın daniskası Ego kasmanın sitesi denebilir. Artık iş bulmak için bile ücret ödüyoruz. Bence saçma. hemde çok . Farklı bi görüşü olan varsa da saygı duyarım bu benim görüşüm.
-
Gerçekte bir b*k olmayan kişilerin yıkanıp yağlanıp sunulduğu facebookvari platform.

Adam pazarlama müdürüdür ama öyle bir ad takar ki kendine dersin hazreti ali.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Saçmalığın daniskası Ego kasmanın sitesi denebilir. Artık iş bulmak için bile ücret ödüyoruz. Bence saçma. hemde çok . Farklı bi görüşü olan varsa da saygı duyarım bu benim görüşüm.
Ben farklı düşünüyorum.
Ticaretle uğraşan adam da önce sattığı şeyi satın alması ya da üretmesi gerekir yani ona yatırım yapması gerekir. Fabrikasına yeni makineler alan ya da reklam bütçesi ayıran işverenleri eleştiriyor muyuz? Hayır, çünkü onlar işine yatırım yapıyor. Peki doğrudan ürün satmak yerine hizmet veren ya da maaşlı çalışanlar ne yapacaklar? Reklam için nereye yatırım yapacaklar? İşini iyi yapmaları zaten ön şart onu saymıyorum ama isminin bir şekilde duyulması lazım ki daha iyi şartlar sunan ya da çalışmak istediğin herhangi bir şirketin de senden haberdar olması lazım.
Kendi işimden örnek verecek olursam, sektörde salt kod yazmak iş yapmıyor maalesef. Gezegenin en iyi kod yazan insan da olsan, kendi reklamını/pazarlamanı iyi yapamadıktan sonra istediğin işyerlerinde çalışabilmek ya da mevcut işyerinde ilerlemek çok kolay olmuyor. İşte linkedin buna yardımcı olan araçlardan biri. Zaten ücretsiz versiyon ile çok da güzel imkanlar elde edilebiliyor.
Belki de maaşını iki katına çıkarabileceğin bir iş bulmanda fayda sağlayacak bir sisteme para vermek saçma değil, mantıklı bir hareket de olabilir.
Ego konusunda haklı olabilirsin, çok fantastik title sahibi profiller var ve bunlardan çok var.
-
İş başvurusu sırasında linked.in profilimi vermemin çok yararını gördüm ama işe alınmadım o ayrı konu :D Gerçi benim şartlarımla uyuşmadıkları için çoğu işe girmedim o ayrı konu ama cidden işe yarayabiliyor. İş hayatının sosyal medyası olarak görebilirsiniz arkadaşlar.
-
Eleştiriyordum ama az önce bi hesap açtım bakalım belki işe yarar :)