Linux Kurulumu + Yancı W8(Ya Da Xp)
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------4 ten fazla primary acilmaz extended seklinde ac
-----------------------------biraz daha açsan hocam :/
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------4 taneden fazla primary acamiyoruz onun icin extended kullanmak lazim.
format atarken 4. parta mesela linux icin olana primary degil extended secerek at.
ondan sonra extended bolum ustunde istedigin gibi yeniden partition olusturabilecegini goreceksin
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------4 taneden fazla primary acamiyoruz onun icin extended kullanmak lazim.
format atarken 4. parta mesela linux icin olana primary degil extended secerek at.
ondan sonra extended bolum ustunde istedigin gibi yeniden partition olusturabilecegini goreceksin
-----------------------------valla hocam yazdıkların için ayrıca tşk etmekle birlikte baktım cvp atan yok ubuntuya devam devam devam..... ne geldiyse he dedim. o da HDDyi komple sildi attı. göte giren şemsiye açılmaz diyerekten ben de ubuntuyla yardırdım. sonra w8 Usb live ile girip hddyi 3e böldüm.
önceden lenovo part 15 GB bi de system falan 200 mb iki bölüm vardı C ve D 4 bölümdü toplam.
şu an C D E var. o lenovo part 15 Gb ve sytem 200 MB silindi. şu an ubuntu + Windows8 var.
o silinen bölümlerin zrarı olmaz heralde dimi.