Linux Kurulumunda Donma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Wİn7 kurulu laptopu ma ubuntu kurdum...sitesinden indirdim ve direk win7 yazdırmayla cd ye yazdırdım sonra setup kurdum win7 içine boot edip kapatıp açınca sistemi kendisi kurdu ubuntu bekletmeden...hiçbir hata vermedi...Şuan ubuntu dan yazıyorum..şidetle tavsiye ederim...Çünkü cidden insanı çekiyo içine :D ama yinede tamamen geçmeyin...hem win hem linux iyi gidiyo böyle ve tam performans çalışıyor her iki sistemde laptopumda..tek bir donma yok....

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:
    -----------------------------

Wİn7 kurulu laptopu ma ubuntu kurdum...sitesinden indirdim ve direk win7 yazdırmayla cd ye yazdırdım sonra setup kurdum win7 içine boot edip kapatıp açınca sistemi kendisi kurdu ubuntu bekletmeden...hiçbir hata vermedi...Şuan ubuntu dan yazıyorum..şidetle tavsiye ederim...Çünkü cidden insanı çekiyo içine :D ama yinede tamamen geçmeyin...hem win hem linux iyi gidiyo böyle ve tam performans çalışıyor her iki sistemde laptopumda..tek bir donma yok....

-----------------------------
    ben de bi çalıştırabilsem :D

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

evet müridler şirketteki bilgisayarda hiç sorun çıkartmadan kuruldu :( benim bilgisayarda bi cenabetlik var galiba :D

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 3617 Toplam Mesaj: 24