Linux Masaüstü Tasarımlarım/Temalarım/Simgelerim
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
warlock bunu yazdı:
Resimler açılmıyor
-----------------------------Açılıyor...
-----------------------------Bende açılmıyor !
bende de açılmıyor -
Nerden buluyoon öğle öğle bu enerjiyi :| Hepsi güzel. Ama olanı değiştiriyoz sanırım di mi?
-
TeknikA bunu yazdı:
Nerden buluyoon öğle öğle bu enerjiyi :| Hepsi güzel. Ama olanı değiştiriyoz sanırım di mi?
-----------------------------a dan ze ye gördüğün herşey çok kolayca değişir.
-
balik_ bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Sıfırdan mı yaptın yoksa indirip yükledin mi anlamında sormuş sanırım...
-
Çakma windows temaları kullanacağınıza gelin windowscu olun :W
-
NmC bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Sıfırdan mı yaptın yoksa indirip yükledin mi anlamında sormuş sanırım...
-----------------------------bazılarını sıfırdan yaptım bazılarının kodları ile oynadım. modifiye olanlar gerçek temalardan %99 farklıdır. tamamen değiştirdim yani.
-
konuyu hortlattım ama k.bakmayın.
bu ekran görüntülerini nasıl yapıyoruz *
bende ubuntu kurdum da ?
-
yarın gündüz yardımcı olurum. tüm gnome masaüstü ortamlarında çalışır. yada hemen kendim yapayım dersen ilk mesajımda dosya vermış olmam gerekirdi, onu indir. sıkıştırılmış dosyayi aç, içinde gerekli açiklamalar ayrintilarıyla mevcuttur.
-
İlk mesajında dosya felan yok. Ya da ben göremedim. Açıklamaları ve dosyaları bekliyorum. Takipteyim.
-
doğru diyorsun dosya bağlantısı vermemişim kusura bakma. temanın güncel halini yarın gündüz gönderirim. güncel hali daha güzel