Linux Niye Göz Yoruyor?
-
Nedense bütün linux dağıtımlarında yazılar çok koyu gözüküyor.Ekran yazılarını düzeltmek için yapılıyor bildiğim kadarıyla ama, benim gözlerimi felaket derecede yoruyor.Bunu kapatmanın bir yolu var mı?
-
grafik olayi biraccık kötüde ondan sanırım linuxta grafik dedinmi kaç.Buna bağlı olarak başka birşey varmı bilmem ama baya kötü yapıyor.
-
linuxda yazılar koyu değil , Windows çok yeşillik ondan :) herşey çok karanlık geliyor , içi kararıyor insanın..
Boş yere yazmıyor www.tahribat.com/online.asp de "Ezik Linux" diye. :) -
linux grafikde biraz daha çalışsa süper olur xp ne bulursa koyuyo a.q :D
-
mac in grafik sistemi üzerine sistem tanımam :D
-
FischExistenz mac naısl işletim sistemi?Güzel mi
-
grafik bakımından güzel başka bi zike yaramaz...grafik makinası zaten
-
Linux beyni yorar arkadaş,ömürden ömür yer.
-
Antikky windows home daha beter aq ipne etkinleştirme sorunu verip duruyor aylardır sikicem tahtasını tepem atık dolaşıyorum.
-
bence göz yormuyor...
3 yıldır linux kullanıyorum, tamam son kullanıcıyı tavlayan arayüzdür ve linux arayüz konusunda windows'tan geriydi ama çok hızlı bir şekilde son kullanıcıyı tavlayacak arayüz modelleri konusundaki eksiklerini kapama çalışmalarına verdiler kendini.
xgl bunun en aşikar örneklerinden biridir sanırım...
gelecekte windows niye bu kadar kullanışsız/basit gibi cümlelerin sıklıkla sarfedilmesi olasıdır :) -
Criminal http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=34391
şuraya bir el atı versen ne yapıcağımı bilemedim de :D
Ama şu var ne olrusa olsun widnwossuz dünya 0 dır.Yani linux ta kullansak kralda olsa windows her zaman kullanılacak.
Toplam Hit: 4052 Toplam Mesaj: 14