Linux Youtube Video Oynatmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı

minitube kurun

Çok verimli çalışmadı bende.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Anakroniq bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı

minitube kurun

hocam tam olarak verimsiz dediğin yerini söylermisin birde dağıtımını ve sürümü yazarsan daha iyi olur.

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı
    Anakroniq bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı

minitube kurun

hocam tam olarak verimsiz dediğin yerini söylermisin birde dağıtımını ve sürümü yazarsan daha iyi olur.

Linux Mint 14 Mate Desktop kullanıyorum. Bazı videoları açtığımda önce yüklüyor çalmaya başlıyor, belli bir süre çaldıktan sonra tekrar başa sarıyor. Bu sefer önceki başa sardığı noktayı biraz geçtikten sonra tekrar başa sarıyor gibi olaylar yaşadım. Aradım tüm videoları bulamadım gibi durumlar oldu. Direk youtube üzerinden aldığım linki aramaya kısmına yapıştırdığımda bazı videoları bulabilirken bazılarını bulamadı.

Önceki mesajımda bahsettiğim MTU değerini değiştirme işlemimden sonra ise doğrudan site üzerinden videoları açabiliyorum artık.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bu sorun bendede var genel olarak çoğu linux kullanıcısında var ubuntuforum da tartışılmış ama net bir çözüm yok bende 2009 öncesi videoları açarken 2009 sonrasını açmıyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Anakroniq bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı
    Anakroniq bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı

minitube kurun

Linux Mint 14 Mate Desktop kullanıyorum. Bazı videoları açtığımda önce yüklüyor çalmaya başlıyor, belli bir süre çaldıktan sonra tekrar başa sarıyor. Bu sefer önceki başa sardığı noktayı biraz geçtikten sonra tekrar başa sarıyor gibi olaylar yaşadım. Aradım tüm videoları bulamadım gibi durumlar oldu. Direk youtube üzerinden aldığım linki aramaya kısmına yapıştırdığımda bazı videoları bulabilirken bazılarını bulamadı.

Önceki mesajımda bahsettiğim MTU değerini değiştirme işlemimden sonra ise doğrudan site üzerinden videoları açabiliyorum artık.

Windows 7 kullanıyorum bu sorun bende de ara ara oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Youtube da uzun süredir genel problem var, artık çoğu ülkenin internetinin hızı arttıgı için önbellekte yer kaplamasın diye önbellekleme politikalarını değiştirdiler galiba. Sonuçta 20 mbit bağlantıyla sorunsuz izleniyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Youtube'da HTML5 deneyin ?

http://www.youtube.com/html5

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 3683 Toplam Mesaj: 19