Linux Youtube Video Oynatmıyor
-
Mr_Dark bunu yazdı
minitube kurun
Çok verimli çalışmadı bende.
-
Anakroniq bunu yazdıMr_Dark bunu yazdı
minitube kurun
hocam tam olarak verimsiz dediğin yerini söylermisin birde dağıtımını ve sürümü yazarsan daha iyi olur.
-
Mr_Dark bunu yazdıAnakroniq bunu yazdıMr_Dark bunu yazdı
minitube kurun
hocam tam olarak verimsiz dediğin yerini söylermisin birde dağıtımını ve sürümü yazarsan daha iyi olur.
Linux Mint 14 Mate Desktop kullanıyorum. Bazı videoları açtığımda önce yüklüyor çalmaya başlıyor, belli bir süre çaldıktan sonra tekrar başa sarıyor. Bu sefer önceki başa sardığı noktayı biraz geçtikten sonra tekrar başa sarıyor gibi olaylar yaşadım. Aradım tüm videoları bulamadım gibi durumlar oldu. Direk youtube üzerinden aldığım linki aramaya kısmına yapıştırdığımda bazı videoları bulabilirken bazılarını bulamadı.
Önceki mesajımda bahsettiğim MTU değerini değiştirme işlemimden sonra ise doğrudan site üzerinden videoları açabiliyorum artık. -
bu sorun bendede var genel olarak çoğu linux kullanıcısında var ubuntuforum da tartışılmış ama net bir çözüm yok bende 2009 öncesi videoları açarken 2009 sonrasını açmıyor
-
Anakroniq bunu yazdıMr_Dark bunu yazdıAnakroniq bunu yazdıMr_Dark bunu yazdı
minitube kurun
Linux Mint 14 Mate Desktop kullanıyorum. Bazı videoları açtığımda önce yüklüyor çalmaya başlıyor, belli bir süre çaldıktan sonra tekrar başa sarıyor. Bu sefer önceki başa sardığı noktayı biraz geçtikten sonra tekrar başa sarıyor gibi olaylar yaşadım. Aradım tüm videoları bulamadım gibi durumlar oldu. Direk youtube üzerinden aldığım linki aramaya kısmına yapıştırdığımda bazı videoları bulabilirken bazılarını bulamadı.
Önceki mesajımda bahsettiğim MTU değerini değiştirme işlemimden sonra ise doğrudan site üzerinden videoları açabiliyorum artık.Windows 7 kullanıyorum bu sorun bende de ara ara oluyor.
-
Youtube da uzun süredir genel problem var, artık çoğu ülkenin internetinin hızı arttıgı için önbellekte yer kaplamasın diye önbellekleme politikalarını değiştirdiler galiba. Sonuçta 20 mbit bağlantıyla sorunsuz izleniyor.
-
Youtube'da HTML5 deneyin ?
-
zumsuk bunu yazdı
Youtube'da HTML5 deneyin ?
http://my.opera.com/ruario/blog/2011/12/16/watching-youtube-without-flash-using-free-youtube-userjs