Linux"De Önemli Açık Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

bende sewiyom :C senide sewiyom :C

kendimide sewiyom :C windowsuda sewiyom :C

-----------------------------

Ama biz seni sevmiyoruz :P

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    linaks kullanmıyorum ama okuduk ön bilgimiz olsun sağol

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

Windows basit kullanıcılar içindir.

Örn: Film oynatayım, müzik dinleyim, oyun oynayım, chat yapayım, masaüstümü cancanlı yapayım ...

Linux profesyoneller içindir.

Örn: Server uygulaması çalıştırayım, paralel programlama yapayım, multi-thread program yazayım, client-server mimarisi tasarlayım, düşük seviye kanvas işlemleri yapayım ...

d.d.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Linux Windows işini bilen için hemen hemen aynıdır zaten işletim sistemi denilen şey bir aractır.Amacın neyse ona göre kullanırsın.Ondan dolayı bu topicte Windows şudur Linux budur yerine acık hakkında yorum ve sorular olsun lütfen

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Linux bir tercihtir, Windows gibi dayatma değildir. Pro yada ev kullanımı farketmez, tercihini yapana saygı duymak gerekir.

Güvenlik yada kullanım kolaylıgı, kullanan kişiye göre değişir bence. Bilgili bir kullanıcı için Windows yada Linux farketmez, bir şekilde güvenliğini sağlamış olur.

Tabii işletim sisteminiz arkanızdan işler çeviriyorsa ve bundan haberinizin olması sadece tesadüflere bağlıysa, amerikan Ulusal Güvenlik Ajansına bilgisayarınıza girmesi için açık kapılar vermişse , güvenliği sağlamak için epey mücadele gerekir... 

Tabii ki yine de özgür irade ve seçme hakkı... Hiç bir işletim sistemi %100 güvenli değildir, neticede işin içinde insan faktörü var, hata yapması gayet olası...

Linux'te açık çıkması da gayet normal ve bilindik bir olay. 

...Orada Olmayan Adam...
Toplam Hit: 7435 Toplam Mesaj: 26