Lisans KPSS Sonuçları Açıklandı
-
livane bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
bişe çıkarmı sizce
Alan sinavi var daha pazar günü aq
aynen alan var daha da ben hiç bakmadım formasyon yeni çıktığı için.
-
bi işe yarar mı? hiç çalışmadan öylesine girmiştim

-
Prometheus bunu yazdı
bi işe yarar mı? hiç çalışmadan öylesine girmiştim

hıc anlamıyorum kı karısık konuluyor lisansıb, uzmanlık olan a kısmı farklı
hanım 85 aldı A sınıfından ortalama olarak ılk bınde 500kusuruncu oldugu da var
hipokondriyak tarafından 18/Tem/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
p3 66 filan, çalışmadan anca bu sanırım :D
-
Benim hatun sınıfçı p10 dan 86.87 almış.
-
DrKill tarafından 18/Tem/14 21:10 tarihinde düzenlenmiştirİnsan eli sikinde girerse alacağı sonuç bu beyler.
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI Genel Yetenek Genel Kültür Eğitim Bilimleri Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış 40 11 4 1 - - Hukuk İktisat İşletme Maliye Muhasebe Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış - - - - - - - - - - Çalış. Eko. ve End. İliş. Ekonometri İstatistik Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış - - - - - - - - - - KPSS PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI Puan Adı KPSS Puanı Başarı Sırası Aday Sayısı Puan Adı KPSS Puanı Başarı Sırası Aday Sayısı Puan Adı KPSS Puanı Başarı Sırası Aday Sayısı KPSSP1 68,96553 387969 1118046 KPSSP2 66,43410 504809 1118046 KPSSP3 63,66052 626549 1118046 -
hepsinden anlaşmış gibi 60 almışım.
birde herkes kötü geçti diyordu küfrediyordu maaşallah millet iyi almış nerede onlar çıksınlar :)
futurist tarafından 18/Tem/14 22:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Kılavuzun 3.11. Değerlendirme Maddesi gereğince KPSS Puanlarınız hesaplanmamıştır. Bu nedir müritler ?
-
sezginari bunu yazdı
Kılavuzun 3.11. Değerlendirme Maddesi gereğince KPSS Puanlarınız hesaplanmamıştır. Bu nedir müritler ?
Yds ye girmemişsin puanın hesaplanmaz
-
flassy bunu yazdısezginari bunu yazdı
Yds ye girmemişsin puanın hesaplanmaz
yds ne alaka :/ fen bilgisi öğretmenliği okuyan birisi için yazıldı bu. klavuz varmı bakayım şu 3.11. maddeye