Lisans Tamamlama
-
Ayın 30'una geldik mağlum lisans tamamlama kayıtları bugün başladı. 2 yıllık üni. okuyanlar açıktan 4'e tamamlamak için kayıt yaptırcak. Benim sormak istediğim soru şu. KOU Bilgisayar Programcılığı'ndan mezun oldum. Aşağıda ki linke baktığımız da Bilişim sistemleri ve teknolojileri'nde 5 seçenek var (doğru yere bakıyorsam tabi) onlardan birini seçicem hangisi en mantıklı olur sizce kolayca bitiriyim istiyorum sadece.
Link: http://www.anadolu.edu.tr/sites/default/files/files/2013_2014_Lisans_Tamamlama_Liste.pdf
-
Ön lisans Mezuniyet alanı
BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ
Lisans mezuniyeti
ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ
İKTİSAT
İŞLETME
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
müdür kasmaya hacet yok bence :=)
-
En mantıklısı hangisi olur ^_^
-
bychaos bunu yazdı
Ön lisans Mezuniyet alanı
BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ
Lisans mezuniyeti
ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ
İKTİSAT
İŞLETME
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
müdür kasmaya hacet yok bence :=)
Sayisalim iyi dersen iktisat ve maliye derim he bi de çalışmak gerek :=)
Sözel takılcam dersen kamu yönetimi ve işletme derim
Bunun haricinde kamu yönetiminde kpss şansın daha fazla -
omery bunu yazdı
En mantıklısı hangisi olur ^_^
Hocam işletme daha basit diyorlar iktisat ve kamu zor kpss de işletme alanları daha çok galiba tam bilmiyorum da bende önlisans bilgisayar programcılığı okudum ve işletmeye yazılmayı düşünüyorum.
-
hocam yanlış kayıt ekranından kaydolma sizin ki zannediyorsam dikey geçiş bölümünden kaydolacak çünki lisans tamamlama olayında "4 yıllık üniversite okurken ilk iki yılını başarıyla tamamlayıp 2 yıllık önlisans diploması alarak ayrılanlar o bölümden kaydolacak diye biliyorm ama yine de kesin bilgi olsun diyorsan 444 10 26 yı ara sor bence netleştir uğraşıp durma bi de :D
ExcaliburTBT tarafından 30/Eyl/13 11:42 tarihinde düzenlenmiştir -
ExcaliburTBT bunu yazdı
hocam yanlış kayıt ekranından kaydolma sizin ki zannediyorsam dikey geçiş bölümünden kaydolacak çünki lisans tamamlama olayında "4 yıllık üniversite okurken ilk iki yılını başarıyla tamamlayıp 2 yıllık önlisans diploması alarak ayrılanlar o bölümden kaydolacak diye biliyorm ama yine de kesin bilgi olsun diyorsan 444 10 26 yı ara sor bence netleştir uğraşıp durma bi de :D
Nerden yapacaz peki hocam dikey geçişden diye biliyorum ben
''Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında mezuniyet alanlarına göre Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına doğrudan veya fark dersleri alarak başvuru yapabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi: 30 Eylül - 25 Ekim 2013''
Doğru söylüyor bizde buna kayıt olacaz zaten.
-
evet yanlış kayıt yapmayın 2 yıllık mezunları Dikey geçiş ekranından yapacak kaydını https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuDikeyGecis.aspx
Lisans tamamlama 4 yıllık okurken 2 yılı başarıyla geçip 3.sınıfa başlamadan kpss için veya işyerine vermek için 2 yıllık diploma alıp kaydını sildirenler için geçerli :D ben öyle yaptım şahsen ben lisans tamamlamadan kaydolmak zorundayım. -
Sen hangi bölümü okdun hocam ben işletmeye yazılmayı düşünüyorum.
-
editt...
beyaban tarafından 30/Eyl/13 11:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Gençler bu askerlik beyan forumu nasıl alnıyor bilgisi olan?