Lisansız Xp Kurmak Günahmıdır !!! Cezası Ne!!!
-
Şimdi Bu alaca Nerde Çıkardı Bu Soruyu demeyin a.q Aklımda Vardır Şahsen Ben bir Teknik servisçiyim Yılardır Binlerce Makinaya Lisansız Kaçak XP Oficee Cafe Plus :d Kurdum Ve benım Gibi evinde Pc kulanan Bi çok İnsan Kaçak Kulanıyor!!!!
AMa şuda var Bill Gates Nede olsa 100 lerce insan tutup belkide bu programları yazdırıyor onların maaşşlarını veriyor sadece bu yazılımlar için ama bizler ise bunu göz ardı ederek bir nevi hırsızlık yapıyoruz yani Bu haram olmuyormu bir kişiniz Rızası dışında bişeyini Ondan habersiz Ve üstelik Kaçak kulanmak Hepimiz Cehennemliğiz a.q
-
sen hiç kafanı yorma bill amca istersen korsanları nete çıkarmaz aynen xboxa yaptıgı gibi adamın işine geliyor xp kullanılması bu sayede buna alışan kullanıcılar iş yerlerindede xp kullanıyor ve ona lisans alıyor iş yerlerinde xp olunca serverlarıda windows2003 oluyor yok 3. partisi yok yardımı derken bill amca sayıyor paracıkları....
-
galiba her ülkeye ayrı bir fiat çekiyor duyduğuma göre rusyada 20 $ mış versin bizde alalım
-
" AH ŞU BARBAR TÜRKLER SİZ NEKADAR ZALİMSİNİZ "
Lisansın a.q bilgates a.q yancaksa cehennemde bedenim kurulumda passs isteyen microsoftu zikeyimmm
-
alacakaranlik bunu yazdı:
" AH ŞU BARBAR TÜRKLER SİZ NEKADAR ZALİMSİNİZ "
Lisansın a.q bilgates a.q yancaksa cehennemde bedenim kurulumda passs isteyen microsoftu zikeyimmm
ehueheuheu uleyn cehennemdde microsoft varsa ne gülzel olur pasa hata verir bide acıkları olur serinleriz devamlı ejhueheueueu -
alacakaranlik bunu yazdı:
Şimdi Bu alaca Nerde Çıkardı Bu Soruyu demeyin a.q Aklımda Vardır Şahsen Ben bir Teknik servisçiyim Yılardır Binlerce Makinaya Lisansız Kaçak XP Oficee Cafe Plus :d Kurdum Ve benım Gibi evinde Pc kulanan Bi çok İnsan Kaçak Kulanıyor!!!!
AMa şuda var Bill Gates Nede olsa 100 lerce insan tutup belkide bu programları yazdırıyor onların maaşşlarını veriyor sadece bu yazılımlar için ama bizler ise bunu göz ardı ederek bir nevi hırsızlık yapıyoruz yani Bu haram olmuyormu bir kişiniz Rızası dışında bişeyini Ondan habersiz Ve üstelik Kaçak kulanmak Hepimiz Cehennemliğiz a.q
ne kadar salakça soru ya bisey sorcam simdi lisansiz xp kurmaktan baska günah islemedin mi yani tek derdin bumuydu ha sen lisansiz xp kurmasan cennete gircen yani öle mi ?? böyle saçma seyleri düsunecegine kendini sorguya çek bence -
He günah a.q ne olacak şimdi gidip o binlerce insana lisansli ürünmü verecen....:)
-
Bence de gereksiz ve saçma bir konu.Bir ücret konmuş ve orda emek,alın teri var.Fiyatı pahalı veya ucuz fark etmez.Sen kaçak yollarla cd temin edersen emeğe saygısızlık yapmış olursun,ayrıca kul hakkına girer.Ayrıca lisanslı ürün kullananların da hakkını yemiş olursun.Mantık olarak düşünürseniz böyle bir sonuca ulaşırsınız yani,onun için konu gereksiz
-
Haber aldim Bill Gates gözyaslarina boguluyormus korsan kullanmayin kul hakki yersiniz günah işlersiniz diye..sizin günahınıza ağlıyor adam vah vah vah....olm biraz mantıklı olun gidin 1winxp 1office alin 600 dolara yakin para bayilin....varmı bu parayi verecek salak.
-
Eğer bir insan kendine müslüman diyorsa bunu yapmamamalı.Evet pahalı ama onu yaparsan günah işlemiş olurusn.Tabii senin öyle bir derdin yok,sen serbestsin. Birgün gerçeği göreceksin,dilerim o gün geç olmaz
-
GrayWolf bunu yazdı:
alacakaranlik bunu yazdı:Şimdi Bu alaca Nerde Çıkardı Bu Soruyu demeyin a.q Aklımda Vardır Şahsen Ben bir Teknik servisçiyim Yılardır Binlerce Makinaya Lisansız Kaçak XP Oficee Cafe Plus :d Kurdum Ve benım Gibi evinde Pc kulanan Bi çok İnsan Kaçak Kulanıyor!!!!
ne kadar salakça soru ya bisey sorcam simdi lisansiz xp kurmaktan baska günah islemedin mi yani tek derdin bumuydu ha sen lisansiz xp kurmasan cennete gircen yani öle mi ?? böyle saçma seyleri düsunecegine kendini sorguya çek bence
Lan hanzo adamı gazaba getirme Ben Diyorum tren geliyor Sen yeazmışsın Hani treen neyse.. Bişey sölemiyorum O saçma şeyleri düşüneceksen Senin ne işin var burda Ne oku ne yaz mıletın yazdığına saygı duy SAna konunun saçma olup olmadığı soran olmadı .. bnişey biliyorsan yap ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar..