folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lisanslı Dövüşçülere Kavga Yasak Mı?

Lisanslı Dövüşçülere Kavga Yasak Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Böyle bişey duydum hatta buyrun başka bir kaynaktan izleyiniz

http://www.uzmantv.com/boksorlerin-sokak-kavgalarina-karismasi-yasak-mi

Şimdi lisanslı dövüş sporu yapandayak yemeye mahkum mu yasal olarak?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    lisanslı sporcu olarak yanıtlıyayım, yasak. soyleki eger birini doverseniz adamda sizi mahkemeye verirse lisansınız iptal edilir. bir nevi lisansının silah ruhsatından farkı yok. nasıl ruhsatın olmasına ragmen silahını ucunda olum olmadıgı surece kullanamıyorsan bizde kullanamıyoruz. cunku burada silah olan senin vucudun. lisanslı sporcunun kavgayla dovusle isi olmaz. bu doygunluga gelmemis insanlarında lisansı yok zaten. ancak soyledigin gibi dayak yemeye mahkumiyet yok. zor durumda kalıp nefsi mudafa yapabilirsin. bilincli olarak kavgaya girip insanlara zarar veremezsin zaten dedigim gibi lisanslı sporcular bunları asmıs insanlardır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Yani şunu demek istiyorum mecbur kaldı kavga etti. Kimse anasına laf söyletmek istemez di mi?

Normal birinden daha fazla mı ceza alır? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hayır hocam kavganın sebebi anneye kufur vs. ise ceza alırsın. lisansın iptal edilir. ortada nefsi mudafa olması gerekir. soyledigim gibi zaten lisanslı sporcu bu tur seyleri asabilmistir. bedensel gelismenin yanında felsefik ve ruhani acıdanda egitim var. sen icindekini bildikten sonra adamın yaptıkları yada soylediklerinin onemi yok.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

kanka eğer kavgada bi suçun yoksa ve kavga ortamında kaçmaya çalıyosan lkarşındaki insanda bunu engelliyorsa kimliğimni göster önr boksörsen dinlemiyosa patlat bitane suç olmıyosun ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım iyide biri karşında sövmeye başladı misal felsefe deyip susmak olurmu küfür felan eden birinidemi dövemiyorsun

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

:)) saçmalıktan başka bişey değil. 17 yıldır lisanslı boksörüm .defalarca şampiyonalara katıdım dereceler aldım.

dilime dinime ırkıma özelliklede askerime karşı söz duyunca tanısamda tanımasamda babamda olsa çakarım kroşeyi.ayakta kalırsa ikinciyi. (bunun dışında asla döğüşmem ring hariç.)

polis şimdiye kadar kavga etmiş hangi müridimize senin lisansın varmı diye sormuşki ?veya mahkemeye çıkmış hangi müridimize hakim sormuş senin lisansın varmı diye?

not:hazır yeri gelmişken antalyalı müridlere duyuru yapayım.

ayın 18 inde dokuma kipa yanında açık havada ring kurulacak rakip burdurspor  gelirseniz tanışmış oluruz. 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Ya lisansının elınden alınmasını ıstemıyorsan ılk hamleyı o yapsın sende ufaktan ye sonra allah ne verdıyse
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Benim Anneme Küfür Edecek.. Ben Lisansım Var Diye Kavqa Etmeycem..)) Bırak Kavgayı Cinayet Çıkar Hoja..)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

:)) saçmalıktan başka bişey değil. 17 yıldır lisanslı boksörüm .defalarca şampiyonalara katıdım dereceler aldım.

dilime dinime ırkıma özelliklede askerime karşı söz duyunca tanısamda tanımasamda babamda olsa çakarım kroşeyi.ayakta kalırsa ikinciyi. (bunun dışında asla döğüşmem ring hariç.)

polis şimdiye kadar kavga etmiş hangi müridimize senin lisansın varmı diye sormuşki ?veya mahkemeye çıkmış hangi müridimize hakim sormuş senin lisansın varmı diye?

not:hazır yeri gelmişken antalyalı müridlere duyuru yapayım.

ayın 18 inde dokuma kipa yanında açık havada ring kurulacak rakip burdurspor gelirseniz tanışmış oluruz.

-----------------------------

hakim iptal etmiyor zaten lisansını. federasyon iptal ediyor. soyledigin kriterlerde bir durum olursa bende gulup gecmem tabiki ama ulu orta dovemem. tenhada kıstırırım komaya sokarım. odun komuru hoja, kufurler ile sporun felsefesinin bir alakası yok. bunu soyle dusun, Hz. Muhammed Hz.Ali ye cemaat onunde sormus birisi sana kotuluk yapsa ne yaparsın diye. iyilik diye cevap vermiş.  3defa aynısını sormus 3defa aynı cevabı vermis. mesela bu mumin bir insanın yapması gereken davranıstır. iste oda sporcu insanın yapması gereken davranıstır. kapiş

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

DKN !    gülmem ve saçma demem fikret tiryaki hacanın konuşmasınaydı .neymişte hiç kimse dememiş bir boksörle döğüştüm,kimseden duymamış .

sporcu ahlakı diye bişey var oda ringlerde geçerlidir adama kalkıp kafa atamazsın.sokaktaki efendilik ise herkes için gecerlidir.

sana bir örnek.ümit davala kalkıp gazetecileri dövdü,tamam döğüşçü değil ama sonuçta oda sporcu ozaman onunda lisansını iptal etmek gerekmezmiydi? üstelik kamera kayıtları bile vardı.

hiç unutmam,13 yaşlarımdaydım hocam bu işi spor olarak yapacaksınız kavga için gelecekseniz gelmeyin .baktınız zorda kaldınız ozaman uyarın ben boksörüm diye demişti.

ilk kavga edişimdede boksörüm ben diyince hassiktir leni almıştım cılız fiziğim nedeniyle.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 7879 Toplam Mesaj: 14