Lise Dönemindeki Beklentileriniz Ve Şimdi Olanlar
-
futurist bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıfuturist bunu yazdı
şaka gibi ama lise yıllarında hep uçuk isteklerim oldu.
önce astronot olmak istedim. ne kadar uzay, bilimi astronot hayatı varsa ne yapacaksam okudum.sonra burası Türkiye dedim geçti
sonra uçmak istedim kendim bir tek kişilk uçak yapmak için bütün aerodimaik yapıları araştırdım. sonra neyime lazım düşer bir yerimi kıraırım dedim
sonrasında görevimiz tehlike misali teknolojiler üretmek geldi aklıma bunu yapar satarım dedim. ama nasıl yapacağımı bilemedim.
sonrasında satrança merak sardım okulda bir Allah ın kulu katılmadığı için beni okul adın yarışmaya gönderdiler orada boyumun ölçüsünü fena bir şekilde alınca merak edenler için 0 çekmiştim bir beraberliğim bile yoktu :( o iş benim için kapandı. sonrasında nasıl depresyona girmişsem yeni öğretiiğim kişiler bile beni yenmeye başladı. bilerek yaptığımı düşündüler. itiraf ediyorum gerçekten yenildim :(
sonra acısıyla tatlısıyla lise bitince kendi işimi kurayım dünayayı kurtarayım dedim. aradan yıllar geçti baktım kendimi kurtarmakla meşgulüm.:))))))
üzülmeyin işlerimi toparlayım sizide kurtarırım
Ya desem inanmazsın aynıları ben de istiyordum :D
Fakat tek farkımız satrançta iyiydim geri kalan aynı :D
merak ettim sıvı solumayıda araştırdın mı :) her bulduğum suya kafamı sokardım. sadece ağıza konacak cmlik birşey icat etmeye çalıştım sonra ünlü bir bilimkurguda varmış şok olmuştum. star wars sanırım.
Yok benimkiler biraz daha yok etmeye yönelikti :D
-
theagartaman bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıfuturist bunu yazdı
merak ettim sıvı solumayıda araştırdın mı :) her bulduğum suya kafamı sokardım. sadece ağıza konacak cmlik birşey icat etmeye çalıştım sonra ünlü bir bilimkurguda varmış şok olmuştum. star wars sanırım.
Evet Otoh Gunga'a gitmek için yaptıkları dalışta kullanılmıştı yamulmuyorsam.
sıvı solumak yerine oksijeni damarlarda depolamak daha mantıklı bence penguenler bu yöntemle su altında yarım saatten fazla kalabiliyorlar.ilginçmiş ben o geliştirdiğim aletle şöyle düşündüm. içindeki oksijen bitince bulunduğu suyu oksijene çevirir. yani sudaki oksijeni ayrıştıırır gibi bir düşüncem vardı böylece saatlerce kalınır diyordum.
-
arayüz profesyöneli olup hayali bilgisayar mühendisliği olanlar ders müfredatını inceleyip öyle yazın bilgisayar mühendisliğini.Çok arkadaşım var yazıpta beklentilerinin çok dışında olaylarla karşılaşan.
edit:3.Sınıfa kadar astronot olmayı planlıyordum.Bir gün giden astronotların dönmediğine kanaat getirip vazgeçmiştim.3.sınıftan sonra hep bilgisayar mühendisi olmak istemişimdir.2 yıl önce de TOBB ETUde bilgisayar mühendisliğine başladım. Ailem de çevremdekilerde beni bildiklerinden her zaman destek olmuşlardır. Şu anki beklentim kendi okulumda akademisyen olmak.
whopper tarafından 18/Şub/14 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdıtheagartaman bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Evet Otoh Gunga'a gitmek için yaptıkları dalışta kullanılmıştı yamulmuyorsam.
sıvı solumak yerine oksijeni damarlarda depolamak daha mantıklı bence penguenler bu yöntemle su altında yarım saatten fazla kalabiliyorlar.ilginçmiş ben o geliştirdiğim aletle şöyle düşündüm. içindeki oksijen bitince bulunduğu suyu oksijene çevirir. yani sudaki oksijeni ayrıştıırır gibi bir düşüncem vardı böylece saatlerce kalınır diyordum.
galiba yapılmış ingilizcem fazla iyi deil ama projen bunun gibi bişey galiba
http://www.youtube.com/watch?v=CIvQjjOyRfQ
-
kısayoldan memur ol kpss hazırlan kazan başka bişiy demiyorum
-
lise bitti hayatım mahvoldu resmen
-
lisede pek hayalim yoktu ama sınav işi ciddileşince hukuk istetiliyordum. şimdi diyorum 'ulan ben hukuk kazansaydım bile nasıl bitiricektim' diye kendime. :D devamsızlığımın 19.5 gün olmadığı dönem yok lisede. buradan aramızdaki öğretmen arkadaşlara sesleniyorum. ne olur işinizi hakkıyla yapın, 'devlete attım kendimi, maaş gelsin keyfime bakayım' kafasında olmayın.
şu an lojistik okuyorum. gelecekten tek beklentim okul bitmeden sayısal loto, piyango gibi bir yerden sağlam para gelmesi. :D
-
ben bi şey beklemedim açıkcası hocaların beklentileri vardı benden hepsini şaşırtım herkes öss kpss kasarken benden bi bok olmıcanı anlayıp boşa vakit kaybetmedim , dişi tırnagımı takıp çalıştım , piyasa adamı oldum şimdi holding yönetiyorum öss kasanlarda hala iş arıyorlar(holding kısmı biraz abartı olabilir :P)
-
küçüklükten (7-8) beri elektronik istiyordum. Hayatım boyunca bana yakın uzak, çok farklı insanlar çok farklı yönlere çekmeye çalıştılar hala öyle.. Ama şu an elektronik ve haberleşme okuyorum. son anda fikir değişikliği yapmazsam elektronik inş. :)