Lise Görünümlü Fakültemize Destek [!]
-
2 yıldır Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesinde okuyorum.
Ne bir sosyal etkinlik ne başka bir şey var. (he pardon yemekhanenin masasını değiştirdiler ve arkaya da bir blok inşaatı başladı.)
2006 yılında kurulmasına rağmen halan daha dışarda bahçedeki bankların üstünde Trakya Üniversitesi yazıyor.
Bu kadar duyarsız bir yönetim olamaz.
Çorlu fabrikalar diyarı bir yer havası zaten sürekli kirli okulun tam karşısında (uzakta) çöplük var halkalı çöplüğü gibi çöpler dökülüyor.
Bazen espiri yapıyorum "Millet vapurda martılara simit atar biz de gidek de şurda simit atak bari" diye. Martılar uçuyor üstünde.
Labaratuar vs. zaten çok az.
Kütüphane kitap miktarı az PC'leri görseniz Google açana kadar tam olarak 7 dk geçiyor. Chrome'a tıklayıp açılmasını beklerken.
Toplu mouselar var.
Yemekhane küçük (yemekler güzel değil) kantin küçük tost var başka bir şey yok. Yemek fiyatı 1.75.
2 tane langırt 2 tane de pinpon masası var başka da bir şey yok oyun oynamak için.
Mühendislik fakültesiyiz ama alakamız yok lise gibi bir yer.
Sizden isteğim imza kampanyamıza destek vermeniz. Belki bir ihtimal bir şey olur da sesimizi duyarlar. Teşekkürler.
-
Hocam destek verelim, verelim de change.org dan olacak iş değil o.
Bide keşke tercihlerine namık kemali yazarken biraz araştırsaydın, ilçeyi falan hatta okula gidip baksaydın.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam destek verelim, verelim de change.org dan olacak iş değil o.
Bide keşke tercihlerine namık kemali yazarken biraz araştırsaydın, ilçeyi falan hatta okula gidip baksaydın.
Benim düşündüğüm yerler başkaydı, benim listem tamamıyla PC mühendisliği doluydu ilk 8-10 tane elektrik-elektronik ve bir tane de bunu yazmıştım.
Dershanedeki hoca da seni 10-12 tutar dedi benimde gitti 7-8. tercih tuttu o da buydu.
-
imzaladık bakalım ne değiştirir.
-
bende nkü deyim hocam teknik bilimler okuyorum.. tekirdağ merkezde...
aslında bizim okulunda çok bi farkı yok.. ama burda yemekhane gayet güzel.. çeşit yemekler çıkıyor hergün..kantinde biçok şey var sayılır gibi..
teknik bilimler binaları (2 bina) okulun en eski binaları ama dersliklerdeki pc ler fena sayılmaz... quad core...
hiç buraya geldinmi bilmiyorum fakat... tıp fakültesi sosyal bilimler vs dehşet... heleki kütüphaneleri....
bizim teknik bilimlerde de çok bişey yok diğer bölümlere göre
edit: okula ilk kaydım 2007..... yıl oldu 2013 hala aynı okuldayım :D
GordonFreeman tarafından 21/Ara/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
düşündüm de kütahya cennetmiş amk:D
-
birşeyler değişse bile senden geçti artık =(
-
GordonFreeman bunu yazdı
aslında bizim okulunda çok bi farkı yok.. ama burda yemekhane gayet güzel.. çeşit yemekler çıkıyor hergün..kantinde biçok şey var sayılır gibi..
teknik bilimler binaları (2 bina) okulun en eski binaları ama dersliklerdeki pc ler fena sayılmaz... quad core...
hiç buraya geldinmi bilmiyorum fakat... tıp fakültesi sosyal bilimler vs dehşet... heleki kütüphaneleri....
Hocam kayıt için gittim başka da gitmedim.
En azından ortam iyidir kalabalıktır burada sadece mühendisler var herkesin surat 5 karış daha sınıfta ismini bilmediğim insanlar var.
Bir de deremiz var kokuyor arada nefes alamıyoruz.
Geçmiş olsun hocam sana da. :D
-
pSkpt bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdı
Hocam kayıt için gittim başka da gitmedim.
En azından ortam iyidir kalabalıktır burada sadece mühendisler var herkesin surat 5 karış daha sınıfta ismini bilmediğim insanlar var.
Bir de deremiz var kokuyor arada nefes alamıyoruz.
Geçmiş olsun hocam sana da. :D
sizin orası hepten kötüymüş ya...
bu arada yanlış söyledim.. sosyal bilimler binası farklı biyerde dereağzı tarafında bina dışardan gecekondu gibi.. bigün ordan geçtiğimde fotosunu çekip koyucam buraya....
-
Bizim fakülte katininde kaçak sigara satıyorlar müdür.. sen ne diyon ahahaha
-
karşıdaki çöplerden enerji üretmeyle alakalı projeler yapın