Lise Mezunu Nerede Çalışabilir?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2011
    Erkek

    Hocam oku. Yaşın daha ilerlemeden hatanı telafi et ..


    yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ekim/2009
    Erkek
    muhteremzat bunu yazdı

    peki küçük  bir sermaye ile ne iş yapabiliriz.

    Hiç birşey yapmassan yapacağın şey var ama işte sürekli çalışma zorunluluğun. Ve çalıştıkça para getiren şey. Sigorta kendi yatırcan filan. Şansın dönerse işini büyürsün.

    Başlangıç olarak sadece bir bilgisayar masası ve içeri 2-3 adam sığacak kadar yer kirala. Tabi bu mahalle arasında daha çok iş yapar. CD kopyalama, fotokobi çıktı akına gelen işte klasik şeyleri dışarıya yapıştır millet ana dur cdyi kopyalatim ana dur ssk dökümünüçıkartım fılan diye gelir. Bunlar klasik bundan biraz kazanırsın.

    Sonra zamanla yada sermaye varsa direk telefon şarj aleti filan onlar.

    Ufak eşya. Dükkana sığan ve bulunduğun yerde satılcak mallar işte. Gerekirse kapıya karton at karınca zehri sat :D Bir yandan da internette araştırma yap yazarlık işi filan onlarıda al. Ama kendi siteni yapmaya kalkışma hemen :) Şey mantığı yapma yanı ulan mıllete yazar olcama kendı sıtemı accam. Yemıyor:D Onların parası varki yazar tutuyor yani siteye yatırım yapıyorlar.

    Yani sadece tavsiye diyorum ufak bir yer acıp olabildiğince iş yelpazeni artırarak 3-5 ne olursa kazan. İnternneten iddaa oynatan yerler var onun gibi. Ne bulurasn :) Ssk filan işlerin ilerlerse yada kendi aklına yatan iş bulana kadar en iyi plan bu gibi.

     

    Ama garsonluk filan yaparım diyorsan yap. Yazın garsonluk yapmış biri olarak söylüyorum sosyal hayatın 0 olur. En azından böyle dükkan açarsan sabah kahvaltını yapan kendiişin kafan rahat yapan akşam kapatıp eve giden. 

    Ulan ne çok yazı yazmısım :D Benden daha tecrübeli üstadlar var ama 3-4yıldır hem okuyup hem çalışıyorum en iyisi bunlar. Mesela tek ürürnle e ticaret de yapabilirsin deneme amaçlı. İşi öğrenince ürün sayısınıda artırın falan filan :)


    www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2011
    Erkek

    Git akp gençlik kollarına üye ol 1 ay takıl sana iş onlar sana iş buluyorlar zaten.


    küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 6455 Toplam Mesaj: 34