folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Lise Ögretmeninin Acı Mektubu (Acı Ama Gerçek) Miş

Lise Ögretmeninin Acı Mektubu (Acı Ama Gerçek) Miş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    sallama bunlar

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    eğitim fakültesi öğrencisim hoca sınıfta okumştu gazteden alıntıdır arkadaşlar ve gerçektir..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector22
    hector22's avatar
    Erkek
    hangi lise merak etttim.

Sıkılgan biriyim ama sıkıcı değilim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Guzel tespitler var uydurmalarda var ,bizim lisedede analitik hocasi vardi , birkactane dengesiz ogrenci vardi(pis dayak atmistik sene sonunda :)) ) hoca o ogrenciler derste pichlik yapinca aynen su cumleyi kurardi "ulan ben Ataturk Turkiyesinin ve bu Cumhuriyetin ogretmeniysem sizi adam etmeyi bilirim ,defolun lan cikin disari,yok yaziyorum" :) kalip olmustu bu soz ,cocuklar o dersten kaldi tabi :) cok kral hocaydi ,kuyu dibi gozlukleri vardi 10numara falan herhalde :P...duygulandim la lisede onur belgesi aldigim gunler geldi aklima :D ne akla hizmet bana onur belgesi verdilerse:D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
      Çoğu doğru  ama aralarında sallama olanlarda var tabi..

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kbps
    kbps's avatar
    Erkek
    nerdeyse tamamı doğru..bizzat yaşadığım şeyler.

At skinde kelebek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      yazının çok eski olduğu belli.çünkü radyo teyp walkmandan bahsediyor.şimdi eseri kaldımı bunların. mp3 çalarlar cep telefonları,ipodlar var .varda var amk.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trance
    Trance's avatar
    Erkek

Biliyor musunuz, bazı kız öğrenciler 100 kontör karşılığında minibüs şoförlerine, hali saha sahiplerine kendilerini kullandırtıyorlar (cinsel anlamda)

Bunu aştılar artık... Arandıkça kazan var... telefonda takılıolar:...

Doğru bilgi yoktur..
Toplam Hit: 2788 Toplam Mesaj: 19