Lisede Aldığınız En Düşük Not?
-
lisede 40 filan alıyordum en düşük taaki üniveristeye gidene kadar :) oradada 01 :) ama problem değildi finallerde yüksek alıyorduk :)
-
05 (oda ismimi yazdığım için)(yorum yapmayın lütfeen:()
-
0,8 ile sinifta derece yaptigim gunu bilirim...0,8 aldigimda iddaya girmistik arkadaslarla en yuksek not alanin yemek masraflari okul bitene kadar karsilanacakti...karsiladilar sagolsun...ama gorecektiniz 0,8 deyince hoca nasil sevindim hoca da aferin sevin bakalim adamin sevindigi nota bak falan demisti :)):
-
hazırlıkta hiç 2 bile almadım.
lise 1 de en düşük 40 aldım yazılılardan.
şu an lise 2 deyim 2.döneme kadar hiç düşük not almadım.2.döneme geldik ben öss ye çalışmaya başladım 40 lar 30 lar birbirini kovalamaya başladı.neyseki düzelttim hepsini 2.yazılıda.seneye lise 3 te büyük ihtimal 0 dan yukarı çıkamam. -
fizikten 1 soru yapıp cıktım oda yanlıstı...0 dan 0 aldım
-
walla aldigim en düsük notu hatirlamamda.. not deyince aklima kimyadan baska kafasi herseye calisan kimya hocamiz geliyor..
sinav kagitlarini sinifta tek tek okurken.
- KİM BU SALAKKK! ADINI YAZMAMIŞ BULURSANUZ SÖYLEYİN 40 ALMIŞ!
felan diye bas bas bagirirken elindeki kagidin hocanin kendi yazdigi cevap anahtari oldugunu farkedince baya bi yarilmistik :)))) hey gidi lise yillarim..
gencligime döndüm. topic i acandan Allah rasi ossun.. -
abü türkçe hocası vardı 06 veridi bana baktık olacak gibi deil rüşvet baabında göstermelik özel ders aldım zorla:) adam eve gelir çay içer kuruyemiş yer giderdi :) notlarım 90 a çıktıydı... böle hojalar yüzünden türkçe dersine kıl oldum oldum olası , ünide ise matematik 1 dersi ( hala almaktayım :) ) 2 senedir vize 05 final 10 oluyor , %100 lük bir artış yaşıyorum 5 den 10 a ama 2 senedir farkedemiyor hoca.... neyse bu sene kurtardım:)
-
deca hocam hackle adamlari .P
Ben lisede ( hala lisedeyim.. ) bi kere 00 almistim, o da kopya cekerken yakalandik, ben kopyami cektim 98 alicak sekilde ayarladim, arkadasa vercektim, siranin altinda dedim, salak yerlere bakindi durdu, arasinda dedim anlamadi moron hoca da cakti basti 0 i :( -
Baba keşke en yukseği SorSaydın Bişiler Yazardım ama 0'ın nereSini yazım :)
-
yanlış hatırlamıyorsam 2000 yılında o,5 aldım rezil oldum sınıfta ve bır kaçtane daha kafardar arkadaş vardı onlarda 0,4 0.0 almışlardı matematikçi bizi çıkartı tahtaya o kadar milletın içinde tokatladı.a.q ben böle işin
Toplam Hit: 7058 Toplam Mesaj: 58