Liselere Ufo Dersi Geliyor
-
Beylerin Haberin Linki Bu: http://stargazete.com/guncel/okullara-ufo-dersi-geliyor-haber-272016.htm
şimdi benim bilmek istediğim şu acaba bu dersler için öğretmenlik seçimi nasıl olacak ?
ben 2 yıllık myo pc bölümünü bu yıl itibariyle bitirdim. 2 yıllık mezunlar vekil öğretmenlik felan yapabiliyordu (bunu engellemek için yasa çıkıcaktı ne durumda bilmiyorum)
sonuç olarak sizde 2 yıllık myo mezunu olanlar bu ufo dersine hoca olarak atanabilir mi ? (Nede olsa türkiyede uzay mühendisliği dışında bu derse yakın bi ders yok ufo öğretimi diye bi myo felan yok )
-
adım gibi eminim böyle bir ders gelmicek :)
-
Safsata..
Bi arada cinsel ilşki, kız-erkek ilişkileriyle ilgili ders gelcek dediler, acık acık konuşulacak bu konular kızlarla erkeklerin arası yapılcak dediler :D:D:D. Doğal olarak Fos cıktı.
-
en önemli dersleri koymuyolar bu ülkede be.
-
baraj ders yapmazlarsa bi boka yaramaz:)
-
ufo ne arar la lisede : P
bundan sonra bende haber yazacam amk.ortaokullara kamasutra dersleri,ilkokuldan matematik kalkıyor...hobaa...S
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
ufo ne arar la lisede : P
bundan sonra bende haber yazacam amk.ortaokullara kamasutra dersleri,ilkokuldan matematik kalkıyor...hobaa...S
-----------------------------matematik kalkmaz ama kamasutra+cisnellik çaksalar hiç fena olmazdı :D:D:D gençler abaza takılmayı bırakırdı :D
-
bi aralarda da lostta türkler oynuyordu:D
işinize gelene inanın....! :}
-
zeki müren de bizi görecek mi :|
-
tamam haberin içeriği imkansız gibi duruyor ancak türkiyede neler neler gördük.
Burası Türkiye Herşeye Hazırlıklı Olmak Lazım... diyorum :D
-
herşey bitti bu kaldı