Liseli 800 Kızdan 115"İ Hamile Çıktı ! :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi reklamlar ...
viegra,şap,prezo,tıpa,gece habları itina ile temin edilir.Toplu alımlarda indirim yapılır..
Reklamlar bitti ...
Tıpada ne oluyo hoca :S
-----------------------------bi tarafına tıkıyosun ama tam olarak bende idrak edemedim :|
-
800 kızın 115 i hamileyse kalan 685 kızın 400 ü de ilk ilişkilerini yaşamışlardır
-
ben prezervatif %95 in üzerinde koruma sağlıyo diye biliyodum yanlışmıyım ?
-
ABD dünya da seks sektöründen parayı kaldıran ülkedir.Haplara rağbet göstermeyin normal insan ütopyasının anasını beller.prezervatif en geçerli olanı.Ama onuda sevmiyorum diyorsanız en enternasyonali açık ve korunmasız şeffaf seks.Ama yurdum insanı gibi çocuk ya da erkeklik göstergesi için değil insan vücudunun bir deviniminin veya günlük yaşantımızın buna ayırdığımız zamanlarını geçirdiğimiz bir eylemi olarak bilmeliyiz.
-
işi bilene tr de okumakla abd de okumak arasında fark olmaz hoca.. ;)
saygı ve sewgiler..
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------işi bilene tr de okumakla abd de okumak arasında fark olmaz hoca.. ;)
saygı ve sewgiler..
-----------------------------Öylede bir olur kiii...
-
weskeyy bunu yazdı:
ABD dünya da seks sektöründen parayı kaldıran ülkedir.Haplara rağbet göstermeyin normal insan ütopyasının anasını beller.prezervatif en geçerli olanı.Ama onuda sevmiyorum diyorsanız en enternasyonali açık ve korunmasız şeffaf seks.Ama yurdum insanı gibi çocuk ya da erkeklik göstergesi için değil insan vücudunun bir deviniminin veya günlük yaşantımızın buna ayırdığımız zamanlarını geçirdiğimiz bir eylemi olarak bilmeliyiz.
-----------------------------spor desene şuna, namus bekçileri damlar şimdi bakire olmayan kızla evlenmem fln filan