Liseli Genç Umut - ÖSYM Başkanına Yumurtalı Protesto!
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
cordelian bunu yazdı:
acizlik.Yumurta atacağına,sokakta devlis diye bağaracagına,sende oku sende ösym başkanı ol bu kadar destekliyorsan devrimi sen düzelt.
-----------------------------kpss de cemaatçiler tarafından torpille atandıktan sonra değil mi ?
-----------------------------beni cemaat v.s bağlamaz hocam tanımam cemaat kim?.Giren giriyor.Karanlığa küfür edeceğine bir mum sen yak demişler.Eğer yumurta atıp hiçbirşey yapmayıp böyle teslim olunacaksa daha çok yumurta atılır.Bu sene össde tavan yapan tbtden arkadaş nasıl yaptı o puanı peki?
-
tahminimce artık o çocukların ömür boyu hiç bir sınavı kazanma şansı yok gibi :D
-

mumları elinizden almışlar haberiniz yok.
-
Adam Ösym Başkanlığını bırakmamak için Karabük Üni Bil Müh atandı...
-
afrasiab bunu yazdı:
Türkiyede her sene iki tane çok çok öenmli sınav yapılır biri kpss biri öss.
Kpss yi bilmiyorum ama össde;
1-sorular yanlıştı yani doğru düzgün sınav yapılamadı
2-sonuçlar doğru düzgün okunamadı
3-Klavuz hatalı çıktı düzelttik dediler hala hatalı
yani eline yüzüne bulaştırdı peki böyle bir kurumun başkanı onurluysa istafa etmez mi?
----------------------------- -
tahribatta ne kadar çok koyun varmış lan =)
-
Andrei bunu yazdı:
yapılan büyük bir mevkii de olan sahsa saygısızlıktır. ben tasvip etmiyorum.
tabii ki ünal yarımagan'ın da sucu var ama adam ne yapsın ? eleman atanmıyor merkezde acık var diyor.
bence ayıp. tamam propaganda yap ama baban yasındaki adama yumurta atmanın bi mantıgı yok.
-----------------------------şu makamları insanlıktan üstün görmeyi bırakın artık
o adam bir maka oturmuşsa o makamın varlık sebebidir ona yumurta atanlar
yapılan ahlaki olarak yanlış da olsa eyleme maruz kalan kişi ve zihniyet öğrencilere milyon kat beterini çektirmektedir zaten
senin hayatınla oynuyorlar ömrünün yönünü değiştiriyorlar üstelik karşılığında da para ve şöhret alıyorlar
ama kalkıp bir yumurta bile atamıyorsun nasıl bir adalet bu?
-
iyi yapmış yaşına göre 10 numara cesaret göstermiş ama...
devlis, dev genç fln die muhabbete girmeseniz ozaman haklı olurdu böyle sadece klasik ergen gencin "anarşikler" tarafından kullanıldığı bi videoya dönmüş.
-
benim Türkiye'de beğendiğim bir kaç atama sisteminden biridir öss. Zira torpil en az safhadadır. Bu sene ahtalar olmus sanırım ama.Bunun en büyük sebebi sistemin değişmesinden kaynaklanmaktadır.2006 dada değişmişti sanırım sistem.
Geçen 2 tane arkadaşım var (ikiside üni. mat bölümü okuyorlardı) bu sene öss ye girdiler dedim ki hata olmus bu sene ne düşünüyorsunuz, ikiside aynı cevabı verdi: "-Abi hayvan gibi çalıştım bu sene puanımda istanbulda endüstri mühendisliğinde (diğeri mimarlığa) yetiyor hata beni ilgilendirmez"
Yani buradan anlayacağınız çalış seninde olur.
Bu ülkede öss olmasa ne bok olurdu bi bilseniz (2.50 ortalamalı öğrenciler odtü'ye girebilirdi çok rahat emin olun!).
KPSS den iyidir öss en azından; torpil yok, Cemaat kavramı yok, çalıştığın yada çalışkanlığına göre yerleşiyorsun.
-
NovalgiN bunu yazdı:

mumları elinizden almışlar haberiniz yok.
-----------------------------ahahahahahahahah :))