folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Listen.Pls Müzik Playlist Dosyalarını Yani İnternet Radyolarını Cep Telefonunda Dinlemek?

Listen.Pls Müzik Playlist Dosyalarını Yani İnternet Radyolarını Cep Telefonunda Dinlemek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

cep telefonlarında listen.pls uzantılı dosyaları açabilir miyiz sorunsuz şekilde dinleyebilir miyiz? eğer mümkünse cep telefonunda radyo programının yayın kalitesi yüksek olduğunda örneğin 256kbps olursa cep telefonundan sorunsuz şekilde dinleyebilmemizi engeller mi yani bağlantı kopma sorunu gibi yayın kesik kesik olurmu? haftalık radyo showlarını cep telefonundan dinlemek istiyorumda bu listen.pls uzantılı dosyaları sorunsuz çalıştıran cep telefonları hangileri yardımcı olabilirmisiniz. Apple iPhone kesin sorunsuz açıyordur applicationlariyla falan fakat ya diğer markalar?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

telefonun s60 ise VirtualRadio programını dene

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam wap üzerinden dinlersen % bilimum yüksek bi oranla kesinti olacaktır.

3g, wifi ile dinlenebilir sadece.

nasıl nerden dinlenir onada baska arkadaş cevap versin =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3 g varsa sorun olmaz ben hatta benim radyoyu cepler için uygulama yapacaktım

iş aramaktan başka hiç bir şeye vakit ayıramıyorum bu sıralar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3G destekleyen cep telefonun varsa gsm operatöründen 3G yi açtır.Sonra şebeke ayarlarına gir.Şebekeyi çift mod a al.Daha sonra internete 3G şebekesindeyken bağlan.Dinlediğin radyonun sitesine gir.Sorunsuz net olarak dinle.

Yada wifi destekli cep telefonundan wifi üzerinden nete bağlan url yi gir.Sorunsuz dinle.

Not: 5800 xpressmusic ile denenmiştir.Çalışıyor.

Yalnız Edge, wap gibi servislerden girersen işe yaramaz.Ya girmez yada kesintili dinlersin =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

lonely cat games firmasının jukebox diye çok güzel bir mp3 oynatma programı var. mp3 haricinde sanal radyoları dinleyebiliyorsun.Liste yapabiliyorsun.Kendi listeside mevcut dediğin türde adresleri o programla dinleyebilirsin.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende 5800 var.Güzel her işe yarıyoo.Özelleştirebiliyorsun.listen.pls uzantısını indirmene gerek yok.

Ayrıca çok güzel radyo programları var.İndir birtane sorunsuz dinle radyonu.

Ve bence bir müddet sonra radyodan sıkılırsın.Ben yaklaşık 500 mp3 yükledim karışık olarak.Karışık çalmaya ayarladım.Dinliyorum.Her yeni çıkan şarkıyı pc ye indirip oradanda cebe atıyorum.Bence radyodan daha kullanışlı

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    6300 için program varmı bildğiniz?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------
    6300 için program varmı bildğiniz?
    -----------------------------
    Hocam 6300 S40 platformunu kullanıyor.google da aratmak lazım.suan cepten girdiğim için pek yardımcı olamıyorum.yarın yazarım sana.tam olarak S60 yazılımları gibi olması imkansız.bunu da bil !

Toplam Hit: 4285 Toplam Mesaj: 14