Lityum Titanat Pil, Polimer Pil Vb Hk.
-
Mürit kardeşlerim bu tarz batarya cihaz üreten bir firma biliyormusunuz?
Bu cihazlar Türkiye de üretiliyor mu? Araştırdım altairnano diye bir firma var ama bunun dışında yurt dışından ithalat yapılabilecek bir firma varmıdır bildiğiniz?
Açıkcası Türkiye de üretim yapan bir frma çok daha iyi olur..
not1: konu gizli değildir dışarıdan da birileri grüp yardımcı olabilir belki
not2: not1 i neden yazdım her konu kilitleyen bi açıklama yazma gereği duyuyor ya bunu protesto amaçlı :)
-
nasıl bir yerde kullanacaksın ki? İlk defa bu pil türlerini duydum...
-
kokam, nomura
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bir yerde kullanacaksın ki? İlk defa bu pil türlerini duydum...
-----------------------------elektrikli araba yapımında diye düşünelim:)
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------kokam, nomura
-----------------------------Türkiye de bu işi yapan yok diyorsun yani?
-
Türkiyede lityum tabanlı hiçbir pilin üretimi yok zaten.
-
n3xt bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede lityum tabanlı hiçbir pilin üretimi yok zaten.
-----------------------------anladım hocam. bu işlerle ilgili misin? Yurt dışından getirtmek istesem yasal prosedür vs hakkında bilgin var mıdır?
-
bizin güneş arabası için tr den aldık ithal edip satıyo firma bilgileri alınca veririm sana
-
bi belgeselde gördüm bu lithium pilleri üretmek o kadar zorki inanamazsın.Dünyada 1-2 noktoda üretiliyor bunların hammadesi adamlar göller yapıyolar sonra kurutuyolar falan tozunu ayrıştırıyolar çok tantanalı bi iş.
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------bi belgeselde gördüm bu lithium pilleri üretmek o kadar zorki inanamazsın.Dünyada 1-2 noktoda üretiliyor bunların hammadesi adamlar göller yapıyolar sonra kurutuyolar falan tozunu ayrıştırıyolar çok tantanalı bi iş.
-----------------------------o kadar karışık yani. belgeselin adını hatırlayabildin mi hajım?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------bi belgeselde gördüm bu lithium pilleri üretmek o kadar zorki inanamazsın.Dünyada 1-2 noktoda üretiliyor bunların hammadesi adamlar göller yapıyolar sonra kurutuyolar falan tozunu ayrıştırıyolar çok tantanalı bi iş.
-----------------------------o kadar karışık yani. belgeselin adını hatırlayabildin mi hajım?
-----------------------------valla hatırlamıyorum hiç de discovery hd showcase de idi.how its made değildi bir tek onu hatırlıom.tekrarına falan denk gelirsem not alırım muhakkak