Live Hotmail Çalışan Xss Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Selam hacılar,

Çalışan xss lazım başlıktan anlaşıbileceği gibi birde diyelimki hackledim proxy ile msne girsem savcılığın beni bulması şansı yüzde kaç?

son olarak biri proxomitron ve bi xss yakalama sitesi söyleyebilirmi?(hani bu cookilerin geldi site yani )

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

şaka falan değil ciddi ciddi soru sorduk konu geyik bölümünde değil farkındaysan testis geçeceksek git geyik bölümündekilerle geç

allahım ya sayıylamısınız siz ya?

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    çalışan xss olduğunu sanmıyorum

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    xss olsa bile artık hotmaile girilmiyor sanırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    şaka di mi bu?
    -----------------------------

şaka degil gerçek :D zuahah

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    çalışan xss var da elinde olan verir mi bilmiyorum =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

yester pm atsada olar söz kimseye vermem :D

bu arada benim maili hacklemeye çalışan mal gerizekalı aptal salak sürüsünden bi kaç arkadaş var reset maili falan gelio

hatta bide fake mail var bari xss li bi sayfa gönderinde ordan çalıım siz daha tv de atari oynarken ben qbasic de program yazıodum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    ii guzel herşeyi biliyonda ben de diyorum artık xss hotmailde yaramıyor cookie calarak girilmiyor.. cookie calarak ben girebliyorum dersen ararım bulursamda sana veririm acıklarsın nasıl gırıldıgını :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ahanda işi bilen biri geldi sağolasın kardeşim bilmiyordum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Arkadaş hotmail için xss devri bitti fakat xsrf başladı. Onu da bulanlar paylaşmaz çünkü başka bi hack sitesinin üyeleri ki o sitede de baya saygın kişiler. Ama tahribatta da bu konuda bilgisi olanlar yok deildir die düşünüyorum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    bu xsrf neyin nesidir nasıl çalışır bilgin varsa paylaşırsan sevinirim hacı...

Toplam Hit: 15951 Toplam Mesaj: 26