Live Hotmail Çalışan Xss Var Mı?
-
Selam hacılar,
Çalışan xss lazım başlıktan anlaşıbileceği gibi birde diyelimki hackledim proxy ile msne girsem savcılığın beni bulması şansı yüzde kaç?
son olarak biri proxomitron ve bi xss yakalama sitesi söyleyebilirmi?(hani bu cookilerin geldi site yani )
-
şaka falan değil ciddi ciddi soru sorduk konu geyik bölümünde değil farkındaysan testis geçeceksek git geyik bölümündekilerle geç
allahım ya sayıylamısınız siz ya?
-
çalışan xss olduğunu sanmıyorum
-
xss olsa bile artık hotmaile girilmiyor sanırım.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
şaka di mi bu?
-----------------------------şaka degil gerçek :D zuahah
-
çalışan xss var da elinde olan verir mi bilmiyorum =)
-
yester pm atsada olar söz kimseye vermem :D
bu arada benim maili hacklemeye çalışan mal gerizekalı aptal salak sürüsünden bi kaç arkadaş var reset maili falan gelio
hatta bide fake mail var bari xss li bi sayfa gönderinde ordan çalıım siz daha tv de atari oynarken ben qbasic de program yazıodum...
-
ii guzel herşeyi biliyonda ben de diyorum artık xss hotmailde yaramıyor cookie calarak girilmiyor.. cookie calarak ben girebliyorum dersen ararım bulursamda sana veririm acıklarsın nasıl gırıldıgını :)
-
ahanda işi bilen biri geldi sağolasın kardeşim bilmiyordum..
-
Arkadaş hotmail için xss devri bitti fakat xsrf başladı. Onu da bulanlar paylaşmaz çünkü başka bi hack sitesinin üyeleri ki o sitede de baya saygın kişiler. Ama tahribatta da bu konuda bilgisi olanlar yok deildir die düşünüyorum...
-
bu xsrf neyin nesidir nasıl çalışır bilgin varsa paylaşırsan sevinirim hacı...