Live Messenger Yeni Sürüm Uyarısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Live messenger gene yeni sürüm uyarısı veriyor :S bi yöntem bulan müridimiz var mı ? nefret ediyorum yeni sürümden.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

messenger'a sağ tıkla özellikler de hedef buldan açılan klasördeki , msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsin

Ç.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=95206

buyur hocam..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit : msn kapanıyor bu seferde :S

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:@ Kafayı Yemek Üzereyim :@ :@ :@ :@:@

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen hocam cıldırmak uzereyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

İlk uyarı partisinde beni etkilememişti.

Ama şimdi paşa paşa güncelletti şerefsiz.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Size Yemin Ederim Cuma Bugün Mübarek Gün Cumaya Gittim Namazda Bile Aklıma Gelio Çıldırıyorum Kafayı Yedim Ama Yemin Ederimm O Kadar Pis Küfürler Yediki Benden Hotmail Offffffffffffffffffffffffffffffffff Akla Hayale  Gelmeyecek Fantazilerimi Saydım :@ Ne lan bu :@ Sanane Arkadaş Ben Bu Sürümde Kalmak İstiyorum Kimi Ne İlgilendiriyor :@ :@

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

msn kaldırdım bi daha kurmaya çalıştım. kurmuyor saçmalıyor.

msn 8 programı varmı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Olm yeter güncelleyin şu msnleri artık yav :D Kasmayın 8.0 diye.. Açıkları var ;) 9.0 ilk başta karışık gelebilir ama çok seksi duruyo.. Alışırsınız sonra merak etmeyin :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

ya o değilde makinada msn oturum açılıyor. ama kişi listesi boş ? buna ne diceksiniz beyler.. acilen yardım :(

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 4094 Toplam Mesaj: 15