Live Messenger"Da Kişisel İletiyi Banner Olarak Kullanmak
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
NoktaliVirgul bunu yazdı:
Hocam sağolasın eline sağlık ama bi süre sonra duruyo, bunun bi çözümü varmı?
teşekkürler noktalıvirgül
aynı soruyu ben de sormak istiyorum çok olduk ama ?
-
o6u2 bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
Hocam sağolasın eline sağlık ama bi süre sonra duruyo, bunun bi çözümü varmı?
teşekkürler noktalıvirgül
aynı soruyu ben de sormak istiyorum çok olduk ama ?
-----------------------------aynı soruu bende soruyorum 2 kez normal oluyor sonra 5.mesajda duruyor
-
başta zaman daki 2000 e takılmıştım ms olarak alıyorsa çok kısadır değiştirin dicektim ama şimdi ben scripti hiç değiştirmeden denedim ve oluyor Kendi adresim kendimde ekli fakat ben kendi iletimin değiştiğini görmüyorum sadece messenger ana penceresinin üstündeki kşisel iletim değişiyor adreslerin ekli olduğu online'ler kısmındaki iletim değişmiyor fakat diğerleri sizi değişiyor olarak görüyor ve hayli bekledim çoklu oturum açtım değişmedi arkadaşa sordum değişiyor dedi başta değişip sonradan duruyor dediğiniz için hayli bekledim tekrar sordum hala değişiyor dedi sizde acaba sadece kendi adresinizi kısmına mı baktınız ? Birde arkadaşlarınıza sorun bakalım..
-
zamanı arttırıın arkadaşlar.sanırım çok hızlı geliyor.
-
Uyguladım ve zamanıda arttırdım.. Eline sağlık gerçekten süper bir olay
-
sanırım 10000 milisaniye yaparsanız güzel çalışcaktır.5000 milisaniyede bazen gecikebiliyor.test ediyorum bendede bi sorun çıkmadı :S
-
10000 ms (10 saniye)'de sorunsuz çalışıyor, ama o da kullanışsız olacağı için 4,5 saniyelerde kullanıyorum,
2-3 tur slayt dönüp sonra donuyor, az sonra tekrar bi 2-3 tur yapıp yine donuyor böyle kullanıyorum..güzel
hocam eline sağlık klavyen zarar görmesin :) -
:) güle güle kullan
Toplam Hit: 2405 Toplam Mesaj: 19