Localhost Şifre İstiyor?
-
Localhostta Kurduğum siteye Dışardan Erişebildiğimi Henüz yeni Öğrendim yahu. Kısaca Nasıl Erişebilirim Söylermisin.?
-
İE ile açmayı dene
-
Ie de de olmadı. Hocam modemden yönlendirme yapmıştı bi arkadaş.8080 portunu pc nin localhostuna yönlendirmişti.normal olarak çalışırken ne olduysa artık şifre istemeye başladı ne yaptıysam çözümü bulamadım.
-
wwwroot klasörüne dosyaları doğrudan değilde bir klasör içinde attıysan ve klasörün adı .net ya da .com şeklinde bityorsa o localhosttan girdiğinde şifre istiyor. Yani klasörün adı tahribat.com şeklindeyse sorun olur. .com u kaldırınca şifre istemez.
-
klasör isimleride normal ne . var nede com
-
hocam az önceki yöntemde creator owner olan kullanıcı adını "anonymous" icinde dener misin ? eğer izinlerle ilgili bir sorunsa bu şekilde hallolması gerek.
modem paneline giriş şifresini yazmayı dene eğer girerse yönlendirmeyle ilgili bi sorun olabilir :/
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------hocam az önceki yöntemde creator owner olan kullanıcı adını "anonymous" icinde dener misin ? eğer izinlerle ilgili bir sorunsa bu şekilde hallolması gerek.
modem paneline giriş şifresini yazmayı dene eğer girerse yönlendirmeyle ilgili bi sorun olabilir :/
-----------------------------anonymous kullanıcı adınıda ekledim okuma ve çalıştırma izinlerini verdim yine şifre istedi. Metronet var burda normal modem yok maalesef. Daha önce herhangi bi sorun yoktu.pc nin şifresini girince normal açılıyor.
-
Bunun için elimde bi video vardı bakim bi
Edit :
Link:
http://rapidshare.com/files/219563421/localhost.avi.html
-
Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum Windows 2003 standart edition ve iis 6.0 kullanıyorum. Videoyu indirdim izliyorum şu anda.Teşekkürler.Bakalım işe yarayacakmı.
İzledim ancak bende ki iis sürümünde "iis parolayı denetleyebilsin" diye bi checkbox maalesef yok. yine olmadı
-
Hala bulamadım :S