Localhost Şifre İstiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Localhostta Kurduğum siteye Dışardan Erişebildiğimi Henüz yeni Öğrendim yahu. Kısaca Nasıl Erişebilirim Söylermisin.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İE ile açmayı dene

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Ie de de olmadı. Hocam modemden yönlendirme yapmıştı bi arkadaş.8080 portunu pc nin localhostuna yönlendirmişti.normal olarak çalışırken ne olduysa artık şifre istemeye başladı ne yaptıysam çözümü bulamadım.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    wwwroot klasörüne dosyaları doğrudan değilde bir klasör içinde attıysan ve klasörün adı .net ya da .com şeklinde bityorsa o localhosttan girdiğinde şifre istiyor. Yani klasörün adı tahribat.com şeklindeyse sorun olur. .com u kaldırınca şifre istemez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    klasör isimleride normal ne . var nede com

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hocam az önceki yöntemde creator owner olan kullanıcı adını "anonymous" icinde dener misin ? eğer izinlerle ilgili bir sorunsa bu şekilde hallolması gerek.

modem paneline giriş şifresini yazmayı dene eğer girerse yönlendirmeyle ilgili bi sorun olabilir :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam az önceki yöntemde creator owner olan kullanıcı adını "anonymous" icinde dener misin ? eğer izinlerle ilgili bir sorunsa bu şekilde hallolması gerek.

modem paneline giriş şifresini yazmayı dene eğer girerse yönlendirmeyle ilgili bi sorun olabilir :/

-----------------------------

anonymous kullanıcı adınıda ekledim okuma ve çalıştırma izinlerini verdim yine şifre istedi. Metronet var burda normal modem yok maalesef. Daha önce herhangi bi sorun yoktu.pc nin şifresini girince normal açılıyor.

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bunun için elimde bi video vardı bakim bi

Edit :

Link:

http://rapidshare.com/files/219563421/localhost.avi.html

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum Windows 2003 standart edition ve iis 6.0 kullanıyorum. Videoyu indirdim izliyorum şu anda.Teşekkürler.Bakalım işe yarayacakmı.

İzledim ancak bende ki iis sürümünde "iis parolayı denetleyebilsin" diye bi checkbox maalesef yok. yine olmadı  

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hala bulamadım :S

Naber la?
Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 21