folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Localhosta ASP Server Kurmak ?

Localhosta ASP Server Kurmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

ASP dosyaların yeri oLan "C:\Inetpub\wwwroot" buraya nasıl uLaşacam ?

tarayıcıda http://localhost yazınca "C:\AppServ\www" - php serverindekiler açılıyo

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    appserveri durdurup dene

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Çalıştır > inetmgr

yazdım burdan aktif edilmemiş meğersem :) şimdi tmm çalışıyor. herkese tşkler

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezrosel
    ezrosel's avatar
    Dişi

C:\Inetpub\wwwroot\

buraya nasıl uLaşacam ?

tarayıcıda http://localhost yazınca C:\AppServ\www php serveri çalıştırıyo :

demişsin yaa.iis i kurduğunda kurulumun yaptığı şey c nin içine inetpub atmak ya zaten.asp dosyalarını kaydederken wwwroot un içinde bir klasör açç onun içine kaydet.mesela klasör night olsun adı tamam mı.

sonra

bilgisayarım sağ tuş özellikler den bilgisayar adına benimpc dedin diyelim.hani asp server da çalışıyor ya bak şimdi

http://benimpc/night/selam.asp

işte asp dosyanın servera attın o ne yaparsa yapsın gerisi asp.dll ye kalmışş

hadi eyvallah

---------------------

çalışmaya azmin neden süreksiz ,sen mi yoksa davan mı yüreksiz!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    bnenimde bi sorunum var..Local'de yaptıklarımı ip mi verince başkaları görsn istiyorum Nasıl olcak bu iş ??
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

exploit bunu yazdı:
    -----------------------------
    bnenimde bi sorunum var..Local'de yaptıklarımı ip mi verince başkaları görsn istiyorum Nasıl olcak bu iş ??

ben modemden 80 nolu portu acıorum . Millete gösterebiliorum . sende bi dene. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

exploit bunu yazdı:

Bunun için modemden kendi alt ip ne bir port atayıp ip:port yada Dmz ile tüm portları açıp direk ip verebilirsin.

Modem ayarlarından Dmz yada Virtual server bölümlerinden istediğin makinaya port atayabilirsin.

- Virtual server oluşturup portu elinle girersen güvenlik açısından daha iyi olur.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ezrosel bunu yazdı:

demişsin yaa.iis i kurduğunda kurulumun yaptığı şey c nin içine inetpub atmak ya zaten.asp dosyalarını kaydederken wwwroot un içinde bir klasör açç onun içine kaydet.mesela klasör night olsun adı tamam mı.

sonra

bilgisayarım sağ tuş özellikler den bilgisayar adına benimpc dedin diyelim.hani asp server da çalışıyor ya bak şimdi

http://benimpc/night/selam.asp

işte asp dosyanın servera attın o ne yaparsa yapsın gerisi asp.dll ye kalmışş

hadi eyvallah
    ---------------------
    çalışmaya azmin neden süreksiz ,sen mi yoksa davan mı yüreksiz!!!

ilk başta php server aktifti, ptal ettim. Çalıştır > inetmgr bölümünden de iis'yi aktif ettim. tmm şimdi.
    çalışma azmin filan ben sadece merak amaçlı kurdum asp serveri. yaptığım vbulletin+mkportal şeysi php. fakat ASPyi daha çok sevdiğim için o da hazır kurulu dursun dedim lazım oLur belki.

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 19