Lockerz.Com Hakkinda ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Pawlow bunu yazdı:
    -----------------------------

hemen açılıp kapanıyor derken mesela en ufak bi kulaklık alıcam yada kız arkadaşıma saat veya örnek weriorum wallpaper. bunlardamı hemen bitiyor???

yoksa dükkanı tamamen m yenileniyor 3 ay önce mağaza tamamen açıktı  herşey wardı. bu kadar üye birikip 3 ayda herkez bu kadar çok m puan kazandı.?

bilmiyorum tam ama işte dediğim gibi 30 saniyede güzel olan ürünler hemen gidiyormus.Öbürleri ondan sonra bitiyormus.Herkeze vermemek için yapıyorlar galiba.Cünkü adamlar yetiştiremez herkeze yollasalar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

tamam anlıyorum ama mesela bu adamlar wallpaperda weriyor sadece digital bşiler almak zorundadeğilim ama son 1 aydır kapalı mağaza çok yakında açılıcak flan diyor ynileniyor diyor bu döenm arasında açık gören herhangi bir sipariş weren oldumu onu merak ediyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Pawlow bunu yazdı:

tamam anlıyorum ama mesela bu adamlar wallpaperda weriyor sadece digital bşiler almak zorundadeğilim ama son 1 aydır kapalı mağaza çok yakında açılıcak flan diyor ynileniyor diyor bu döenm arasında açık gören herhangi bir sipariş weren oldumu onu merak ediyorum.

işte galiba yeni usul geldi.

Ona göre o mağaza zaman zaman acılıyor acıldıgında yakalarsan siparis veriyorsun öle getiriyorlar.Benim anladıgım kadarıyla.Walpaper flana bilmiyorm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bu arada bir şey soracağım. tshirt kazanmak için puan mı topluyoruz. Yoksa üye edince mi geliyor?

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

aksata bunu yazdı:

bu arada bir şey soracağım. tshirt kazanmak için puan mı topluyoruz. Yoksa üye edince mi geliyor?

20 kişiyi üye etmeden gelmiyor

...said addicted.
Toplam Hit: 6836 Toplam Mesaj: 46