Lockerz.Com Hakkinda ?
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------
hemen açılıp kapanıyor derken mesela en ufak bi kulaklık alıcam yada kız arkadaşıma saat veya örnek weriorum wallpaper. bunlardamı hemen bitiyor???
yoksa dükkanı tamamen m yenileniyor 3 ay önce mağaza tamamen açıktı herşey wardı. bu kadar üye birikip 3 ayda herkez bu kadar çok m puan kazandı.?
-----------------------------bilmiyorum tam ama işte dediğim gibi 30 saniyede güzel olan ürünler hemen gidiyormus.Öbürleri ondan sonra bitiyormus.Herkeze vermemek için yapıyorlar galiba.Cünkü adamlar yetiştiremez herkeze yollasalar.
-
tamam anlıyorum ama mesela bu adamlar wallpaperda weriyor sadece digital bşiler almak zorundadeğilim ama son 1 aydır kapalı mağaza çok yakında açılıcak flan diyor ynileniyor diyor bu döenm arasında açık gören herhangi bir sipariş weren oldumu onu merak ediyorum.
-
Pawlow bunu yazdı:
tamam anlıyorum ama mesela bu adamlar wallpaperda weriyor sadece digital bşiler almak zorundadeğilim ama son 1 aydır kapalı mağaza çok yakında açılıcak flan diyor ynileniyor diyor bu döenm arasında açık gören herhangi bir sipariş weren oldumu onu merak ediyorum.
-----------------------------işte galiba yeni usul geldi.
Ona göre o mağaza zaman zaman acılıyor acıldıgında yakalarsan siparis veriyorsun öle getiriyorlar.Benim anladıgım kadarıyla.Walpaper flana bilmiyorm
-
bu arada bir şey soracağım. tshirt kazanmak için puan mı topluyoruz. Yoksa üye edince mi geliyor?
-
aksata bunu yazdı:
bu arada bir şey soracağım. tshirt kazanmak için puan mı topluyoruz. Yoksa üye edince mi geliyor?
-----------------------------20 kişiyi üye etmeden gelmiyor