Logitech G700s Mouse Alternatifi
-
Kaan bunu yazdı
Hocam eski mouselar canavar gibi.
10 yıldır milyar defa tıklanmıştım.
aliexpressten yedek parça getirdim birkaç defa, alt skatezlerini yeniledim.
Ama devamı yok işte maalesef. İkinci el de almak istemiyorum.
Neden üretimini durdurdular anlamıyorum.
cevabını zaten vermişsin hocam. 10 yılda 1 tane alacağına yeni modellerden 10 yılda 3 4 tane al diye :)
-
Ben bunu kullaniyorum mouse sesi artik rahatsiz etmiyor ses yok gibi, ama sanirim senin istedigin tuslar yok bunda
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Silent-Wireless-Battery-Graphite/dp/B071VC9998?ref_=ast_sto_dp
-
Kaan bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
yanlız hocam aklında bulunsun logitech o eski logitech değil
2 sene sonra switchler yamulacak çift tıklama sıkıntısı başlayacak
artık mallarına sahip çıkmıyorlar malzemede gayet kalitesiz, eskisi gibi değil
ama alternatif yok belki aliexpressde ucuz çin malı bulursun
"gaming" olayı çıktı çıkalı çevre birimlerinde hem fiyat hemde ürün çeşitleri boka sardı
Hocam eski mouselar canavar gibi.
10 yıldır milyar defa tıklanmıştım.
aliexpressten yedek parça getirdim birkaç defa, alt skatezlerini yeniledim.
Ama devamı yok işte maalesef. İkinci el de almak istemiyorum.
Neden üretimini durdurdular anlamıyorum.
dediğim gibi "gaming"
artık herşey tüketim üzerine kurulu her sene yeni model almak zorundasın artık düşük ağırlık revaçta
hala intelli mouse 1.1 ve 3.0 üstüne mouse gelmedi
microsoft o kadar salak ki pixart 3389 sensör ve aynı şekil cıkarsa piyasayı çok rahat domine eder
-
G604 L aldım.
Mouse fena değil, kalite olarak g700un çok gerisinde. Tiklama hissi, tekerlegi vs.
En önemlisi g-Hub yazılımi inanilmaz kötü arkadaşlar, eski logitech gaming software kralmis bunun yanında. Araştırınca buldum ki herkesin başı belada bu yazilimla.
Sürükle birak yapamıyorum mouse ile, sürükle birak yaparken profil değiştiriyor sürüklediğim ogeyi baslata bırakıyor. Geri iade edecem. Bir daha logitech alanı siksinler.
-
g300s kullanıyorum, üst modellerini eğer twitch de yayın yapıp profesyonel 10-12 saat oyun oynamıyorsanız gereksiz, zaten oynayacağınız DPI seviyesi belli. 16.000Dpi hassasiyeti çok birşey kazandırmayacaktır.
G300s bence üst modellerini de sollar, tam bir fiyat performans ürünü cihazdır. tasiye ederim
-
Hocam ekstra tuşlar önemli, aktif kullanıyorum.
Konuyla alakalı ticket açtım adamlar ticketi silmişler konuyla birlikte :)