Logitech K360 Klavyeye Çay Döküldü Nasıl Temizlerim?
-
uLtRaLoVeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Hacı sökeceksin önce. Sonrada kolonyalı ılık bi su ayarlayacaksın içine koyacaksın güzelce ovacaksın. Daha önce çok başıma geldiğinden dolayı biliyorum :D
sökebilsek sorun yok ki :D
Hocam videosunu bulmuşsun ya alt tarafı 20 tane vida sökecen aynı yerden. Öyle çok fazla beceri gerektiren birşey değil hayatında tornavida ile bişeyler söktüysen yaparsın merak etme :D
Olmadı götür etraftaki herhangi bir elektrikçiye şak diye ciğerini söksün sana.
-
torpedo_XL bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Hacı sökeceksin önce. Sonrada kolonyalı ılık bi su ayarlayacaksın içine koyacaksın güzelce ovacaksın. Daha önce çok başıma geldiğinden dolayı biliyorum :D
Hocam videosunu bulmuşsun ya alt tarafı 20 tane vida sökecen aynı yerden. Öyle çok fazla beceri gerektiren birşey değil hayatında tornavida ile bişeyler söktüysen yaparsın merak etme :D
Yok hocam tornavidadan yana korkum yok zaten bu sticker'ı sökmek var ya daha sonra nasıl yapıştıracağız veya sökerken bozar mıyız korkusu var
-
sök
elektronik kısmı ayuır ver suya plkastil katmanları kurula iyice arada hava boloncugu kalıyor cok iyi kurulaman lazım kafenin klavyelerini ben öyle dönderiyorum hayata hala zehir gibiler çalışıyorlar
-
uLtRaLoVeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Yok hocam tornavidadan yana korkum yok zaten bu sticker'ı sökmek var ya daha sonra nasıl yapıştıracağız veya sökerken bozar mıyız korkusu var
yok hocam birşey olmaz. Gördüğüm kadarı ile zaten o sticker normal kağıt değil, plastik tarzı birşey. Eğer çok zorsa çıkartması tuşları sikmeden saç kurutma makinesi ile hafif ısıt sticker ı yapışkanı yumuşadığından kolayca çıkar.
Sonra baktın yapışmıyor al bi japon yapıştırıcısı 4 köşesine bide ortasına 3-4 yere damlat yapıştır bi daha zor çıkar :D
-
çok beğendim klavyeni