folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Logitech K360 Klavyeye Çay Döküldü Nasıl Temizlerim?

Logitech K360 Klavyeye Çay Döküldü Nasıl Temizlerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Hacı sökeceksin önce. Sonrada kolonyalı ılık bi su ayarlayacaksın içine koyacaksın güzelce ovacaksın. Daha önce çok başıma geldiğinden dolayı biliyorum :D

sökebilsek sorun yok ki :D

Hocam videosunu bulmuşsun ya alt tarafı 20 tane vida sökecen aynı yerden. Öyle çok fazla beceri gerektiren birşey değil hayatında tornavida ile bişeyler söktüysen yaparsın merak etme :D

Olmadı götür etraftaki herhangi bir elektrikçiye şak diye ciğerini söksün sana.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    uLtRaLoVeR bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Hacı sökeceksin önce. Sonrada kolonyalı ılık bi su ayarlayacaksın içine koyacaksın güzelce ovacaksın. Daha önce çok başıma geldiğinden dolayı biliyorum :D

Hocam videosunu bulmuşsun ya alt tarafı 20 tane vida sökecen aynı yerden. Öyle çok fazla beceri gerektiren birşey değil hayatında tornavida ile bişeyler söktüysen yaparsın merak etme :D

Yok hocam tornavidadan yana korkum yok zaten bu sticker'ı sökmek var ya daha sonra nasıl yapıştıracağız veya sökerken bozar mıyız korkusu var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

sök

elektronik kısmı ayuır ver suya plkastil katmanları kurula iyice arada hava boloncugu kalıyor cok iyi kurulaman lazım kafenin klavyelerini ben öyle dönderiyorum hayata hala zehir gibiler çalışıyorlar

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    uLtRaLoVeR bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Yok hocam tornavidadan yana korkum yok zaten bu sticker'ı sökmek var ya daha sonra nasıl yapıştıracağız veya sökerken bozar mıyız korkusu var

yok hocam birşey olmaz. Gördüğüm kadarı ile zaten o sticker normal kağıt değil, plastik tarzı birşey. Eğer çok zorsa çıkartması tuşları sikmeden saç kurutma makinesi ile hafif ısıt sticker ı yapışkanı yumuşadığından kolayca çıkar.

Sonra baktın yapışmıyor al bi japon yapıştırıcısı 4 köşesine bide ortasına 3-4 yere damlat yapıştır bi daha zor çıkar :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

çok beğendim klavyeni 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2794 Toplam Mesaj: 16