Logitech Servis Maceramız Devam Ediyor Ürünler Geldi
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
hajı bozuk sete 20 tl veriyim :)
sat bozuk değilki mausesi yukarı çıkmıyo + satmayı düşünmüyom saollsın :) şuan 70-75 Ytl civarı sıfırı :)
-
seriali bizede versen bizde denesek meheh olomadı serialli ver benzerlerini atalım : P
-
bugün bu hikayeyi yani alperin hikayesini bi bilgisayarcı arkadaşın dükkanında anlattım da
tam üstüne adamlar da deiştirmişler kendi logitech klavye ve mouselarını :) aynı şekilde cereyan etmiş olay.
-
Hayırlı olsun.Demek bundan sonra Logitech takılmak lazım =)
-
ya bura bozuk mauseyi akşam açtım içini 2 tane yay var birde tekerleğin lazeri varmış önünde pislik birikmiş temizledim çalıştı :)))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ya bura bozuk mauseyi akşam açtım içini 2 tane yay var birde tekerleğin lazeri varmış önünde pislik birikmiş temizledim çalıştı :)))
-----------------------------hocam yenisini gittigidiyorda sat, boşuna bekleyip çürümesin :) eskisi seni 6 - 7 yıl idare eder
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ya bura bozuk mauseyi akşam açtım içini 2 tane yay var birde tekerleğin lazeri varmış önünde pislik birikmiş temizledim çalıştı :)))
-----------------------------hocam yenisini gittigidiyorda sat, boşuna bekleyip çürümesin :) eskisi seni 6 - 7 yıl idare eder
düşünüyorum 60-65 arası satmayı yenisi kargoyla 85 e yakın tutuyo :) belli olmaz yeğenime veririm belki