Logitech Z523 Vs EDIFIER M3300SF

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

2-3 günlük araştırmalarım sonucunda bu iki ürün arasında yoğunlaştım.

Sizce hangisini seçmeliyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hiç mi anlayan yok. Neyse up olsun 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Abi bildiğim kadarıyla ikisi de iyi aletler. Ben logitech kullanıyorum fiyat performans açısından oldukça iyi bir alet. Şu an a kadar bir yamuğunu görmedim memnunum. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ikisinin de özellikleri benzer. watt olarak edifier az önde. hangisinin fiyatı daha uygunsa onu al.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Z523 var bende kullaniyorum 3 aydir filan. Bass cok cok saglam, alt komsu iki kere kapiya kadar geldi kıs sesini diye :) hani muzik dinledigini hissediyosun iligine kadar.

edifier nasildir bilmiyorum ama.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ses kartın ne? yoksa anakartın ne?

Ses işlemede logitech daha iyidir ses kartı yoksa, kullandıkları crossover lar daha kaliteli oluyor, ses kartı varsa ses çıkış gücün yüksek olsun diyorsan edifier alabilirsin.

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Ses işlemede logitech daha iyidir ses kartı yoksa, kullandıkları crossover lar daha kaliteli oluyor, ses kartı varsa ses çıkış gücün yüksek olsun diyorsan edifier alabilirsin.

Ses kartım yok anakart: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3415#ov 

Bugün 2 farklı mağazada logitechi deneme fırsatım oldu ama edifier hiç bi mağazada yok test etme şansımda yok.

Şu şartlarda logitech'e yönelicem gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Ses kartım yok anakart: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3415#ov 

Bugün 2 farklı mağazada logitechi deneme fırsatım oldu ama edifier hiç bi mağazada yok test etme şansımda yok.

Şu şartlarda logitech'e yönelicem gibi.

edifier in 5+1 modeli vardı izmir vatan'da, geniş bi' alanda denemiştik de pek beğenmemiştim (kocaman sub kabini vardı ama çıkan bass çok cılızdı), tonlar da iyi değildi. iPod gibi bişeyden FLAC dinliyorduk. Edifier aslında hoparlör sektöründe kendine yer edinmiş bi' firma ama logitech de öyle..

logitech al istersen, dediğin gibi..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

edifier in 5+1 modeli vardı izmir vatan'da, geniş bi' alanda denemiştik de pek beğenmemiştim (kocaman sub kabini vardı ama çıkan bass çok cılızdı), tonlar da iyi değildi. iPod gibi bişeyden FLAC dinliyorduk. Edifier aslında hoparlör sektöründe kendine yer edinmiş bi' firma ama logitech de öyle..

logitech al istersen, dediğin gibi..

Öyle olcak hocam bügün vatandaki eleman hafta sonunu bekle %30 indirim var o zaman alırsın dedi öyle yapıcam. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arasında kalmış bir de...

Ses sistemi alacaksan gidip Microlab alacaksın.

http://www.microlab.com/?r=English

NaZi_ tarafından 02/Nis/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Arasında kalmış bir de...

Ses sistemi alacaksan gidip Microlab alacaksın.

http://www.microlab.com/?r=English

Microlab'ın hangi modelini tavsiye ediyosun peki 

Toplam Hit: 2864 Toplam Mesaj: 12