Logitech Z5500 Ses Sisteminin Bass Korumasını Sökme?
-
Arkadaşlar bassn önüne koruma icin konulan metali sökmem gerekiyor sonra tekrar yerine takıcam tabiki=) Sistemden elinde olup ve daha önce kapagi sokmuş varsa lütfen yardım etsin. 4 adet alyan vida var söktüm fakat kapak yerinden bile oynamadi zarar vermekte istemiyorum =/
-
hoca ondan bende istiom :(
not: hangi seskartını kullanıyorsun hoca bunla birlikte optik çıkış ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hoca ondan bende istiom :(
-----------------------------
2. Yıl doldu nerdeyse 41 kere masallah sorunsuz bir sistem ve muhteşem bi ses canavari darısı senin basina dostum=) Kapağı çıkartıp içine küçük led ışık koymayı deniycem bu arada=) -
PanxeR hocam creativ xfi titanium kullanıyorum optik çıkış olarak ki gigabaytenin anakarti var dahili kendisindede optik ses cikisi var oda tatmin ediyor ama kart sesi baya bi etkiliyor=)
-
-
başkan teşekkürler =) izledim bunu fakat eleman geri takamadigi icin uygulamadım açıkçasi=D
-
Bisses bunu yazdı:
başkan teşekkürler =) izledim bunu fakat eleman geri takamadigi icin uygulamadım açıkçasi=D
Açarken zorladığın yerleri,ufak çekiç darbeleri ile düzeltmen gerekiyor.
Kolaylıkla oturduğunu göreceksin. -
deli bir sistemdir optik çıkış ile kullanıyorum kaçırmayın ürünü end of life olmuş bir ürün ama piyasadaki en sağlam sistemlerden bi tanesi
-
hocam hangi tür müzik dinliceksin o sistemde ya da dinliyorsun :))
-
Antikkybunu yazdı:
Açarken zorladığın yerleri,ufak çekiç darbeleri ile düzeltmen gerekiyor.
Kolaylıkla oturduğunu göreceksin.
teşekkurler hocam deniyorum sonucu belırtıcem.
neonell bunu yazdı:
hocam hangi tür müzik dinliceksin o sistemde ya da dinliyorsun :))
-----------------------------hertürlü müzik oyun film farketmez bana yetiyorda artıyor:)
not: müstakil eviniz yoksa sistem önerilmez :D -
1 saat önce jandarma geldi eve biri sesten şikayetçi olmus :! almıorm ne ses kartı ne müzik sistemi dağ başına taşınana kadar vaz geçtim :/