Logo
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
tbt içinde wallpaper tasarlamayı dusunuyorum ama beceremeyip kotu tepki almaktan korkuyorum :P
-----------------------------
Merak etme hoca , herşeye açığız biz :) -
iyi iyi :D
-
Cafe ismini sölemesen bonbon die anlardım=)Ama tasarım güzel.
-
a-s-h-e-s bunu yazdı:
logo çalışmalarında zemin kullanmamanı öneririm. fazla göz yormayan nitelikler taşıması her açıdan iyi olucaktır. emeğine sağlık!
katılıyorum. çok janjanlı olmuş daha sade ve cool olabilirdi ama çoğunluk beğenmiş tabi o ayrı emeğine sağlık yinede. -

genel anlamda tasarim cok hos olmus, bende diger arkadaslarin dedigi gibi cafe yazisini degistirmeni öneririm.
sade düz siyah bir font kullansan uctan isik versen yeterli olacaktir.
ancak bir sorun var, simdi bu bir cafenin logosu duguna göre, kartvizite , camlara, flyerlara gelecektir.
bu durumda kagit üstünde bu tasarim cok yogun ve bogucu durur.
eger sadece web icinse sorun yok.
ama degilse, arkaplandaki bardaklari komple kaldirmani,arkaplani beyaz birakmani öneririm.
cok daha profesyonel duracaktir. -
zemini sil bence, ayrıca cafe tabelasından çok toys r us tabelası gibi olmuş, yani ancak çocuklar takılır gibime geliyor :)
-
eflatun rengini biraz koyulaştırsan daha güzel olur
-
cafe yazısının yazı tipini deiştir ama renk düzeni aynı olsn dier bakımdan süper..
-
valla çokgüzel yapmışın kardeş bence hiç dokunma ama illaki dokunacaksan yazıya diğildi arkadaki bardakları felan değiştir çok güzel ama belli birzamandan sonra müşteriyi sıkabilir tamamen kendi fikrimdir başkası neder bilemem
Toplam Hit: 2960 Toplam Mesaj: 20