Logo Çalışması (Yardım)
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------
MsXLaBs bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
resim linki çıkmazsa diye ... istediğin şekle ve renge getirebiliriz. kayıt hala duruyo. silmedim. kolay gelsin..
renkleri tam anlayamadğımdan anladığım en yakın renkleri yaptım...
kusura bakma biraz geç oldu ama işim vardı.
Ben başlamadan arkadaş yapmıştı bende başka bi şekilde yapayım istedim...
Hoş arkadaşın göbeği direk onunkinin üstünden geçerek vektörleştirdim...
kolay gelsin...
5000 * 4000 pixel gibi bi şey ... ufaltırsan kenarlardakibozulmaları önleyebilirsin
hacı sağ taraftaki tarih 2008 olacaktı orada düzeltme yapabilir miyiz?bu arada @piskopatix teşekkürler...!
Haji ac painti ekle 5 in ustunu beyazla boya ekle bi 8 ya
-----------------------------Yaparız yaparız K harfinin kuyduruğunu ben aslında sol taraftaki yerin altına doğru uzatacaktım
bugun elgin kanda seminerim var .. ok
akşam halederim kardeşim

-
yukarıya editledim :)
kolaygelsin
-
http://ahanda.100webspace.net/glogo.jpg şunada bi güzellik yaparmısınız renkler aynı olsun arkası transparan
-
gokcan bunu yazdı:
http://ahanda.100webspace.net/glogo.jpg şunada bi güzellik yaparmısınız renkler aynı olsun arkası transparan
-----------------------------bi güzellikte biz yapalım al bakalım :)

-
:D buzzz sağol o bendede var ya ben yeniden çizilsin die soyledim onu daha düzgün olsun die
-
gokcan bunu yazdı:
:D buzzz sağol o bendede var ya ben yeniden çizilsin die soyledim onu daha düzgün olsun die
-----------------------------bende onu yapıyordum şimdi kardeşeim yapmış zaten :)
ne gibi daha düzgün çizilsin şimdi.. gayet düzgün deilmi
-
güzel yapmışım yane tamam ozaman begendiyseniz çok teşekkürler :D
-

-
piskopatix bunu yazdı:

-----------------------------yok artık lebron james hocam harika öesi olmuş logomla ilgili kafamda şüphelerim vardı ama artık kalmadı eline sağlık çok teşekkür ederim