Logo Ricası Yada Fikri
-
don_carlione001 bunu yazdı
fikir sunuyum hocam hayal gücü cok basıt olcak ama.. :) idare et
fikir fikirdir
bir pc ekranı yapcaksın içinede düşünen adam smile koycan kafasında soru işreti olcak..adam pc nin içinde elini yanagına koymus düşünüyor :)) ben pain te yaptım cokta hosuma gıttı ama resim ekleyemedım :DD
Her türlü fikre açığım hocam. Olabilir neden olmasın..
-
don_carlione001 bunu yazdı
fikir sunuyum hocam hayal gücü cok basıt olcak ama.. :) idare et
fikir fikirdir
bir pc ekranı yapcaksın içinede düşünen adam smile koycan kafasında soru işreti olcak..adam pc nin içinde elini yanagına koymus düşünüyor :)) ben pain te yaptım cokta hosuma gıttı ama resim ekleyemedım :DD
yapılmışı var hacıt.
Mukavim_ tarafından 04/Şub/15 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ahahhahaha :D
-
Şimdilik şöyle bişey yaptık sonrasına bakıcaz artık
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Hoca Allahini seversen bunu koyma, ne bu böyle patates baski gibi. Moustache hocanin yaptigi bundan 3 gömlek üstün . soylediklerime de alınma, disardan bir kullanıcı gözüyle söylüyorum
-
mehmetdiyebiri bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
Hoca Allahini seversen bunu koyma, ne bu böyle patates baski gibi. Moustache hocanin yaptigi bundan 3 gömlek üstün . soylediklerime de alınma, disardan bir kullanıcı gözüyle söylüyorum
Hocam idarelik bunlar. İşlerimi halledeyim hem isminiunuttum.com a hemde sorularlateknoloji.com a prof. oalrak hem logo hemde avatar çalışması yaptıracam.
Bu arada bir ricam var yapabilen arkadaş varsa ( netbookdayım ps açılmıyor )
AŞağıda verdiğim isminiunuttum.com logosunda yer alan soru işaretini alıp sorularla teknoloji.com daki soru işareti ile değiştirmem gerekli ve teknolojinin en eğlenceli noktası sloganını teknolojisnin çözüm noktası olarak değiştirmem gerekli. Rİca etsem biri el atabilirmi
-
Onuda hallettim tamamdır arkadaşlar.
-
sorularla teknolojiyi düzenliyorum hocam benimde hoşuma gitmedi o koyduğun bi bakarsın 462*70 boyutlu yapıyorum
-
Hocam benim de aklıma şöyle bir şey geldi. Hani sitenin amacı soru sormaktan çok cevap olması gibi sanırım.
-