Logo Tasarimi Yardim !!! (Kadin İc Camasiri)
-
Hocam buyur, logo uzerine pek iyi degilim ama yinede bi sey cikti. :)
Begenmen halinde PSD dosyasini atarim. Slogan gibi biseyde olustu he. Best ustte Underwear altta. En iyi ic camasiri gibi ;) -
-
@rekcah_maynaq: haci cok sagol ya guzel olmus, ama tam olarak kullandigin nedir ? eger bilirsen sitemin bazy yerlerinde bunu kullanacagim :)
@vbdream: cok tesekkurler abi, sende ayni fontu kullanmissin acaba kullandigin font nedir ? :)
@elgrafico: abi sen hangi programi kullandin ?
@daniel-koo: reis sana yorum yapmiyorum cunku gercekten cok SIK bir tasarim olmus, sade ve SIK gercekten... acaba kullandigin programi ogrenebilirmiyim ? senin yaptigin seyi arka plan olarak kullanmak istiyorum...
@buzzz: haci sende cok sagol gercek..
Cevap veren herkese tesekkur ediyorum... ilgilendiginiz icin cok sagolun :) herkese benden don :)
-
elgrafico bunu yazdı:
-----------------------------
Buyur hocam
-----------------------------şık we sade olmuş eline sağlık
-
mustafacsn bunu yazdı:
@rekcah_maynaq: haci cok sagol ya guzel olmus, ama tam olarak kullandigin nedir ? eger bilirsen sitemin bazy yerlerinde bunu kullanacagim :)
@vbdream: cok tesekkurler abi, sende ayni fontu kullanmissin acaba kullandigin font nedir ? :)
@elgrafico: abi sen hangi programi kullandin ?
@daniel-koo: reis sana yorum yapmiyorum cunku gercekten cok SIK bir tasarim olmus, sade ve SIK gercekten... acaba kullandigin programi ogrenebilirmiyim ? senin yaptigin seyi arka plan olarak kullanmak istiyorum...
@buzzz: haci sende cok sagol gercek..
Cevap veren herkese tesekkur ediyorum... ilgilendiginiz icin cok sagolun :) herkese benden don :)
Adobe Photoshop CS5 :) -
bilmediğin fontların ismini cismini burdan öğrenebilirsin :))
profilimde paylaşmıştım..
-
@daniel-koo: abi kullandigin belirli bir temami var? o stili yaparken tam olarak nasil yaptin ? ben PhotoShop kullanmasini bilmiyorum fazla, acaba yardimci olabilirmisin ? cok tesekkur ederim.