Logo Tasarimi.. Yardim Ve Fikirlerinizi Bekliyorum..
-
yani mustafacsn müridin dediği gibi cünkü bu adam bun kartvizitinede bastırıcak stikerda yapıcak yeri geldiğinde herşeyde kullanıcak o yüzden sade ama anlaşılır yap hocam
-
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------Ne bilim abiler :)) ben logo tasarimcisi degilim ki :)) oyle yapiyorum birseyler iste.. yardim ederseniz diye dusundum.. bide haci verdigin site manyak ya :) hosiuma gitti
-----------------------------bence her gördüğünü indirme oradan sadece ihtiyacın olanı indir boşyere bilgisayarını saçma sapan şeylerle doldurursun benden söylemesi uyarayımda :) hem sana ben yeni logo yap demedimki ücretsiz logo yaptırmak istiyorsan gosterdiklerin gibi birşey çıkmaz verirsin parasını yapacak çok mürid var lakin durum parayla olmadığı için sana en iyi çözüm bu olur kendi başına kastırırsan boş yere vakit kaybedersin...
-
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------Ne bilim abiler :)) ben logo tasarimcisi degilim ki :)) oyle yapiyorum birseyler iste.. yardim ederseniz diye dusundum.. bide haci verdigin site manyak ya :) hosiuma gitti
-----------------------------abi bilmiyorsan bilmiyorum de tanıdıgına. gitsinler bi profesyonelle anlaşsınlar :S
-
ben bunu görünce bişey yazmadım yoksa grafik konularında bişey yazmadan geçmem pek de
--------------------
Bu firmaya bir logo hazirlamak istiyorum...
----------------
demişsin de
-

arkadaşım elimden gelen budur :)