Logo Tasarlayacak Murit/Muride Lazım
-
çok acil olarak logo tasarlayacak birine ihtiyacım var... hayrına aşağıdaki fotodaki dövmeyi bana logo olarak yapabilecek birisi varmı? (logo pati içerisinden geçen stetoskop olacak)

-
kimse yok mu ya :S
-
up kimse yok mu ya :S
-
hayrına up...
-
hayrına çalışmam yaparım ama
-
hocam resimden tam birşey anlamadım pati içine steteskop demişsin ama resimde tam belli olmuyor pati filan birazda ayrıntı verirsen yardımcı olamya çalışırım
-
şu, hayrına yapma işinin cılkı çıktı. şöyle bir logoyu illustratorda yapmak nerden baksan adamın yarım saatini alır. bu da yarım saatlik emek kaybı demek.alan razı satan razı sana giren çıkan ne demeyin.her işin bir erbabı vardı.inanın bana, hiç bir prof. tasarımcı yarım saatini böyle keyfi bir şey için karşılık almadan harcamaz..
"hayrına tasarım" başlıkları furya haline gelmeden moderasyon el atmalı.
-
R10 üyeliğin varsa R10'da ara. Tbt'de kalmadı ticaretle uğraşan.
Ekleme: Hayrına demişsin :/
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
şu, hayrına yapma işinin cılkı çıktı. şöyle bir logoyu illustratorda yapmak nerden baksan adamın yarım saatini alır. bu da yarım saatlik emek kaybı demek.alan razı satan razı sana giren çıkan ne demeyin.her işin bir erbabı vardı.inanın bana, hiç bir prof. tasarımcı yarım saatini böyle keyfi bir şey için karşılık almadan harcamaz..
"hayrına tasarım" başlıkları furya haline gelmeden moderasyon el atmalı.
-----------------------------doğru diyon. hayrına bi konuda yardımcı olunur,rapid pre vs. verilir ama tutupta logo tasarlanmaz heralde :|
kolay bişiyede benzemiyo pati içinde stetoskop.. öehh
-
hocam bunu yapmak çok aşırı kolay vakit harcanacak birşey değil bebnde ps yüklü olsaydı şu an hemen yapardım gogoleden arayın steteskop fırçalarını uygun beğendiğinizi indirin birde köpek patisini bulun fırça olarak sonra yeni dökümanda boyutlarını ayarlayın birbiri üstüne yapın aradaki steteskop borusu kesik onuda silgi ile silin olsun bitsin hadi zor birşey olsa tamamda kolay birşey hayrı bu kadar abartmamak gerekli bazen. yardım istemiş arkadaş. madem hayrına yapmayacaksın yorumda yapma. Yapacak biri olsa bile sizin yorumlarınızdan sonra yapası gelmez ne uğraşacam bedava diye der. saygı gösterin biraz.
-
madem bu kadar kolay, yap da görelim. bir kere google'da bulacağın görsellerle bu dövmenin benzerini dahi yapamazın. stereskop'un kıvrımları, dolanışı, modeli hedesi aynı olmaz. dediğim gibi aşırı kolay birşeyse yap:)
ps yok demişsin : al sana ps.
http://www.onlinephotoshop.org/ps/
http://www.splashup.com/splashup/