Lokal Boyanın Değere Etkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek

Abi böyle şeylere çok takılmayın. 

~tıp doktoru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Öncelikle bilgiler için teşekkürler hatta bu sırada bu tarz işlemler için önerebileceğin İstanbul'da yer var mıdır? Önerilere açığım.

Bana bir yer arabayı gösterdiğimde, bu yerleri düzeltmek artı araçda ki ufak gamzeleri boyasız göçük ile düzeltmek ve komple pasta cilaya toplam 15k dedi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hazır konusuna denk gelmişken benim araca bir ablamız vitesi ileride unutup arka tampona girdi arka tamponda derin çizik var. Kadın boyatırım vs dedi ama boyayınca ben de satarken acaba adam farklı düşünür mü diye tedirginim. Acaba boyatsam mı salla mı desem bilemedim. Kadın yan komşu çizik çok aşırı uzun değil ama hemen hemen 2 cm uzunluğunda kalem ucu gibi çizikler 4-5 tane. Ne önerirsiniz boyatmak mı mantılı böyle mi kalsın (pek takmıyorum çizik muhabbetine)? Satarken sorun yaşamak istemiyorum açıkcası arabada hiç boya, değişen vs yok.

Plastik aksama kimse bakmaz. Takıntın yoksa eğer Boya ile de uğraşma zaten ya biri çarpıyor ya da sürtüyorsun bir yerlere. Plastik aksam neticede. Ama kesinlikle orijinal tamponu değiştireyim yeni tampom alayım deme. Orijinali arabada duramayacak hale gelene kadar kullan. İlla boyayacam diyorsan eğer sanayide arabanın renginde boya al kendin boya.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek
    atakartal bunu yazdı

Arabama anahtarla giriştikleri için arabada derin çizikler mevcut ve bunları düzeltmek içinde lokal boya şart diyorlar. Sıkıntı şu bu durumun arabayı satarken etkisi nasıl olur? Veya bu etkiyi minimalize etmek için ne yapmak lazım? Yani bunlara lokal boya yaptırdığım da satın alacak adam sanki 10 taklalı araba muamelesi yapar mı?

https://hizliresim.com/5jk2880

https://hizliresim.com/e9o7uko

https://hizliresim.com/on8drzo

https://hizliresim.com/mn3ip2j

Boyamadan önce fotosunu çek. Alıcıya gösterirsin. İnanmak ya da inanmamak ona kalmış. Ama mutlaka foto çekin.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tampondan tamponada fark var aslında. Eski arabalarda tamponlar aşırı sağlam ve içi dolguluyken yeni arabalarda tamponun içi boş. En ufak darbede kırılıp, içeri göçüyor.

Bunun sebebide yaya güvenliği. Mesala Mercedes sırf bu yüzden kaputun ucundaki ikonik Mercedes logosunu kullanmayı bıraktı. Çünkü yayaya çarpınca o yıldız logosu aşırı büyük zararlar verebiliyordu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

En ufak işlem yapmadan önce detaylı fotoğrafları mutlaka çekin, satacağınız zaman kanıtlı sunabilirsiniz.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

fotoyu göremedim ama çizikse mikron boya yapıyorlar biraz daha pahalı ama birebir oluyor.

rahatsız etmiyorsa bas rütuşu geç alacak adam da öyle alsın ölücüye satma arabayı

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Araç satın alırken boyalı ve aşırı derin çizikler varsa almam satarken hep sorun olmustur. Boya tramer km bunlar önemli

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bence yaptırma. Tamir fiyatı x  tl örnek veriyorum ilanı çiziklerle birlikte at. Vaktim yoktu yaptıramadım fiyattan düşülür yaz. Alan ister yaptırsın ister yaptırmasın.

Diğer türlü zaten piyasa yavaş. Bizim millte arıycak abi lokal mi ne kadar lokal fırındamı yapıldı macun varmı vs vs 50 tane soruyla muhattap olursun. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    atakartal bunu yazdı

Öncelikle bilgiler için teşekkürler hatta bu sırada bu tarz işlemler için önerebileceğin İstanbul'da yer var mıdır? Önerilere açığım.

Bana bir yer arabayı gösterdiğimde, bu yerleri düzeltmek artı araçda ki ufak gamzeleri boyasız göçük ile düzeltmek ve komple pasta cilaya toplam 15k dedi.

hocam bin tane yer var istanbulda, boyasız göcük düzeltme yaz google veya instada çıkıyor zaten, yaptıracağın yerin resmini at, adamlar aşağı yukarı fiyat veriyor. 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 1498 Toplam Mesaj: 21
araba araba boya ikinciel