Lol Hon Dota Ve Dota 2
-
uzak bir oyun.
-
lol iyidir asıl zevki 30 lvl olunca anlıosn bnm acc Kelv1n ekleyenler olrsa oynarz
-
LOL demişler lol.çok leş bir oyun verin parasını babalar gibi oynayın hon u. dota2 çıkana kadar dota>hon>lol
-
Hocam bu LoL için warcrat lazım mı yoksa direk setup yapıp oynuyor muyuz ona gore kurucam sisteme frozen throne i
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu LoL için warcrat lazım mı yoksa direk setup yapıp oynuyor muyuz ona gore kurucam sisteme frozen throne i
-----------------------------warcrafti le alakası yok hocam
her gün oynuyoruz az kaldı 30 olacam x)
direk sitesinden EU clienti çek kurulumda anglias mı ne dil seçeneği onu seç fransızca ingilizce anlamına geliyor (setub fransızca oldu için )
hon a boşa para vermeyin dota ile bir farkı yok zaten
dota 2 gelene kadar lol oynuyoruz herkezi bekleriz.
kolaygele bu arada yavaş indirenler için hotfile e clienti upload ettim
http://hotfile.com/dl/88069465/b6192f6/LeagueOfLegends.EU.11_30_2010.7z.html
-
kurarken pmb.exe hata veriyor. Ne yapabilirim ?
edit: bugsplat.dll ile alakalıymış sanırım ama cozmedim problemi
-
PanxeR bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------warcrafti le alakası yok hocam
her gün oynuyoruz az kaldı 30 olacam x)
direk sitesinden EU clienti çek kurulumda anglias mı ne dil seçeneği onu seç fransızca ingilizce anlamına geliyor (setub fransızca oldu için )
hon a boşa para vermeyin dota ile bir farkı yok zaten
dota 2 gelene kadar lol oynuyoruz herkezi bekleriz.
kolaygele bu arada yavaş indirenler için hotfile e clienti upload ettim
h 1ttp://hotfile.com/dl/88069465/b6192f6/LeagueOfLegends.EU.11_30_2010.7z.html
-----------------------------hohoho 1.3 gb :) Neyse insin bakalım nasıl birşeymiş sağol link için
-
ocağın 25 inden sonra tüm müridlerle eu'da vakit geçirilir :) ayrıca bot ve host problemleriniz de çözülür hatta isteyenlere pg de kasılır
-
işim çıktığı için cevapları okuyamadım bi çizik atayım dedim...
-
Honda acc ücreti 10$ a dusmus. pazar günü saat 12.00 de bitecek. Almak isteyenler acele etsinler. Yeni konu acmıyım dedim.