LOL Launcher Sıkıntısı
-
Dün kanser etti 2/2 %99 da kaldı forumlarda son patchi silme olayı var onu yaptım tekrar 2/2 %99 da kaldı. öle bıraktım sabah kalktımda play tuşu aktif olmuş yükleme tamamlanmıştı. sanırsam kendi haline bırakıp uzun süre beklemek lazım
-
bende dün kalmıstı ancak kapatıp tekrar denedim şu son patchi tekrar indirdi . sorun çözüldü dosyanın adı da BINx200 li bişeydi.
-
http://beta.tr.leagueoflegends.com/node/5122
Onlarda bunun farkındalar. Çözüm için uğraşıyorlarmış.
Birkaç güne yeni güncelleme gelir.
-
benim cafe de var bu sorun müridler daha yeni olmaya başladı lolle ilgili problem pc nizin ayarları ile oynamayın düzeltiler mutlaka
-
Oyuna başlıyalı 1-1,5 ay oldu bebelerden bıktım bronz 1-2 çıkıp iniyorum hep altına falan nasıl çıkıyorsunuz yav ?
-
Gannicus bunu yazdıOyuna başlıyalı 1-1,5 ay oldu bebelerden bıktım bronz 1-2 çıkıp iniyorum hep altına falan nasıl çıkıyorsunuz yav ?
o değilde hocam 1.5 ayda nasıl 30 oldun ya rp mi cektin?
-
SiyahBeyaz bunu yazdıGannicus bunu yazdıOyuna başlıyalı 1-1,5 ay oldu bebelerden bıktım bronz 1-2 çıkıp iniyorum hep altına falan nasıl çıkıyorsunuz yav ?
türkiye serverı açıldığında 1 haftada 30 oldum :P
gannicus şöyle sölim west serverı için elo hell olduğunu düşünmüyoru. hakettigin elodasındır. çünkü kendi seviyendne düşük birileriyle girdigini düşünüyorsan ve carryleyemiyorsan 2 sebebin vardır.
1- ya carrylicek bir pick yapmıyorsundur.
2- yada gerçektn o elodur seviyen.
türkiye server için ise %50 lik bir şans faktorü kesinlikle var en azından plata kadar. gold 1 im ve plata çıkamıyorum 5x5 yaptığım maçlar win :D ama sürekli bi leaver bi feeder bişi denk geliyor türkiyede. gold da dahil elohell.
-
FCN bunu yazdıSiyahBeyaz bunu yazdıGannicus bunu yazdıOyuna başlıyalı 1-1,5 ay oldu bebelerden bıktım bronz 1-2 çıkıp iniyorum hep altına falan nasıl çıkıyorsunuz yav ?
gannicus şöyle sölim west serverı için elo hell olduğunu düşünmüyoru. hakettigin elodasındır. çünkü kendi seviyendne düşük birileriyle girdigini düşünüyorsan ve carryleyemiyorsan 2 sebebin vardır.
türkiye server için ise %50 lik bir şans faktorü kesinlikle var en azından plata kadar. gold 1 im ve plata çıkamıyorum 5x5 yaptığım maçlar win :D ama sürekli bi leaver bi feeder bişi denk geliyor türkiyede. gold da dahil elohell.
sanırım tr acıldıgında fazladan exp veriyordu
tm ben fazla oynamıyomda hala lvlim 28 :D -
FCN bunu yazdıSiyahBeyaz bunu yazdı
Gannicus bunu yazdı
Oyuna başlıyalı 1-1,5 ay oldu bebelerden bıktım bronz 1-2 çıkıp iniyorum hep altına falan nasıl çıkıyorsunuz yav ?
Full oynadım hocam 3 haftada oldum 30, abi ben çok iyi oynuyorum demedim zaten en fazla 10 oyunun 2 sini taşırım anca yaptığım genel olarak sırıtmamak ama koridor kavgasından sup kim olucak muhabbetinden oynuyamıyosun ki -
bir pc %99 da kalıyordu dün gece bıraktım sabah kalktığımda bitmişti , diğer pc dede lol logosu gelip donuyordu launcher açılmıyor onuda sabah 10 gibi bıraktım çıktım evden şimdi geldim onunda oyna butonu aktif olmuş yani zamana bırakın bırakın pc yi kendi haline çıkın hava alın kendine geliyor o