folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder LOL Türkiye Kapalı Beta Başladı

LOL Türkiye Kapalı Beta Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

EUWEST'de oynayan var ise eklesin GodGaveMeCombo

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir tek benim client çöküyor sanırım türkçesinde? normalinde sorun yok ama beta çöküp duruyor karşılaşan var mı?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

bir tek benim client çöküyor sanırım türkçesinde? normalinde sorun yok ama beta çöküp duruyor karşılaşan var mı?

Hocam nasıl bir çokmeden bahsediyorsun acaba :? bende bir ara oyun bittikten snra contune yazısı cıkıyor ona tıkladıgım gibi masaüstüne atıyodu beni.Normalde skor ekranının gelmesi lazımdı ama son pacth'ten snra düzeldi.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

sabahtan beri 2-3oyun oyun attım bir daha girmemek üzere cıkıyorum betadan

ben sana taaa ne zaman dedim west e geçelim diyede dinlemediniz eune bitmiştir artık :)

yok lan türkçe betadan bahsediyorum ben:D 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

Hocam nasıl bir çokmeden bahsediyorsun acaba :? bende bir ara oyun bittikten snra contune yazısı cıkıyor ona tıkladıgım gibi masaüstüne atıyodu beni.Normalde skor ekranının gelmesi lazımdı ama son pacth'ten snra düzeldi.

lol çalışmayı durdurdu diyor oyunun ortasında. mesela farkettim ki bazı noktalarda oluyor.

5v5 de wolfların orada fiddle ile e skilli kullanırsam her zaman kapanıyor, böyle bir çok yer var haritada :D

neden bilmiyorum başka bi champ ile denedim sorun yine var.

sonra eu weste geri döndüm sorun yok, o yüzden bıraktım oynamayı :)

bir de katliam ve katledildi lafları çok saçma kaçmış..

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    erdiburak bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

lol çalışmayı durdurdu diyor oyunun ortasında. mesela farkettim ki bazı noktalarda oluyor.

5v5 de wolfların orada fiddle ile e skilli kullanırsam her zaman kapanıyor, böyle bir çok yer var haritada :D

neden bilmiyorum başka bi champ ile denedim sorun yine var.

sonra eu weste geri döndüm sorun yok, o yüzden bıraktım oynamayı :)

bir de katliam ve katledildi lafları çok saçma kaçmış..

supporta bugları iletebilirsin. ana hesabına ip boost veya rp verebiliyorlar. 

Toplam Hit: 3183 Toplam Mesaj: 27