LOL Türkiye Kapalı Beta Başladı
-
EUWEST'de oynayan var ise eklesin GodGaveMeCombo
-
bir tek benim client çöküyor sanırım türkçesinde? normalinde sorun yok ama beta çöküp duruyor karşılaşan var mı?
-
SharpShooter bunu yazdı
bir tek benim client çöküyor sanırım türkçesinde? normalinde sorun yok ama beta çöküp duruyor karşılaşan var mı?
Hocam nasıl bir çokmeden bahsediyorsun acaba :? bende bir ara oyun bittikten snra contune yazısı cıkıyor ona tıkladıgım gibi masaüstüne atıyodu beni.Normalde skor ekranının gelmesi lazımdı ama son pacth'ten snra düzeldi.
-
SinusX bunu yazdıugur0 bunu yazdı
sabahtan beri 2-3oyun oyun attım bir daha girmemek üzere cıkıyorum betadan
ben sana taaa ne zaman dedim west e geçelim diyede dinlemediniz eune bitmiştir artık :)
yok lan türkçe betadan bahsediyorum ben:D
-
erdiburak bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
Hocam nasıl bir çokmeden bahsediyorsun acaba :? bende bir ara oyun bittikten snra contune yazısı cıkıyor ona tıkladıgım gibi masaüstüne atıyodu beni.Normalde skor ekranının gelmesi lazımdı ama son pacth'ten snra düzeldi.
lol çalışmayı durdurdu diyor oyunun ortasında. mesela farkettim ki bazı noktalarda oluyor.
5v5 de wolfların orada fiddle ile e skilli kullanırsam her zaman kapanıyor, böyle bir çok yer var haritada :D
neden bilmiyorum başka bi champ ile denedim sorun yine var.
sonra eu weste geri döndüm sorun yok, o yüzden bıraktım oynamayı :)
bir de katliam ve katledildi lafları çok saçma kaçmış..
-
SharpShooter bunu yazdıerdiburak bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
lol çalışmayı durdurdu diyor oyunun ortasında. mesela farkettim ki bazı noktalarda oluyor.
5v5 de wolfların orada fiddle ile e skilli kullanırsam her zaman kapanıyor, böyle bir çok yer var haritada :D
neden bilmiyorum başka bi champ ile denedim sorun yine var.
sonra eu weste geri döndüm sorun yok, o yüzden bıraktım oynamayı :)
bir de katliam ve katledildi lafları çok saçma kaçmış..
supporta bugları iletebilirsin. ana hesabına ip boost veya rp verebiliyorlar.