LOL Yardım Edebilecek ?
-
1 kişide dememiş direk ranked girme diye. 30 olur olmaz ranked girmen iyi birşey değil bana göre minimum gereksinimler
3 rün sayfası
her lane e en az 3 adet alternatif şampiyon
ve en önemlisi 500 win -
Anana bacına çok söverler demedi deme. :d tr serveri pişmanlıktır
-
Hocam isteseler bile yardım edemezler sana.
1. olarak hediye alman için 30 günlük arkadaş olman lazım2.olarak hediye gönderme işlemi tek rp ile oluyor.3
3. olarak ise 450lik karakterleri topla gir derim.
-
Iruretta bunu yazdı
katiliyorum, tr de deli oldum her oyun kufurleserek bitiyodu, 30 olayim ranked da bebeler olmaz dedim oradada ayni amk :D veletler iftira atip report diyo :) cok saglam bi uyeligim vardi hemde..
biraktim ve eu west e gectim, iyikide gecmisim suan cok memnunum :)
-
DarkFall bunu yazdıIruretta bunu yazdı
katiliyorum, tr de deli oldum her oyun kufurleserek bitiyodu, 30 olayim ranked da bebeler olmaz dedim oradada ayni amk :D veletler iftira atip report diyo :) cok saglam bi uyeligim vardi hemde..
hocam aynı konudan bende müzdariptim rankedda gümüş 2 den sonra trollemiyorlar oraya geçene kadar bir ton sıkıntı sinirden tırnak falan kalmadı bende euw ye geçtim elbet burdada oluyor trol vs ama insanın kafası rahat.
-
türk sunucusuyla alakası yok bu durumun ya. yani türk sunucusunun halini biliyorum, westten bu tarafa geçtim geçeli bırak ranked oynamayı 5 kişi olmadıktan sonra normal oyun bile girmiyorum. günlük bonusu almak için aram giriyorum o kadar. ama bu kafa yapısıyla westte de olsa çok küfür yer. benim yakın arkadaşım da var o da aynı bu kafada. adam zannediyor ki 3 tane heroyla 30ar oyun oynayınca oyunun ilahı oldum, ranked girip ortalığın a. koyacam.
win sayısının oyuncunun ne kadar iyi olduğunu gösterdiğini düşünmüyorum, geçen günlerde birisi uygulamalı olarak win sayısına itibar etmemeyi öğretti çünkü. :D ama fcnin belirttiği maddeleri doğru buluyorum. zaten bahsettiği her lanee 3 heroyu alabilmen için 500e yakın winin olması gerekiyor eğer parayla hero almıyorsan.
varus en son 2 3 hafta önce beleşti yanılmıyorsam. şu an varusu alabilsen adım gibi eminim pratik maçı dahi yapmadan 3 haftadır 1 kere bile oynamadığın heroyla ranked girersin. :D kısaca lütfen bu seviyedeyken ranked girmeyin ki sunucunun zaten yerlerde olan kalitesi daha da düşmesin.
-
casey bunu yazdıDarkFall bunu yazdıIruretta bunu yazdı
hocam aynı konudan bende müzdariptim rankedda gümüş 2 den sonra trollemiyorlar oraya geçene kadar bir ton sıkıntı sinirden tırnak falan kalmadı bende euw ye geçtim elbet burdada oluyor trol vs ama insanın kafası rahat.
hocam ne silver 2 si ya gold 1 e gel bi rezaleti gor. sovmekten 2 gun arayla 5 gun ban yiyom. instant lock afk lar troller counter hero alcana bide anticounter aliyolar sonra feed feed oyunun amina koyuluyor. uzun lafin kisasi tr pismanliktir. 80 heroluk hesapta banlandi. yeniden kastik hayirlisi.
-
of of of neler okudum :) 30 lwl pişmanlık o zaman düpedüz :):):)
-
Easx bunu yazdı
ıp kas az bekle sırf ımzandan oturu atarım sana kartı yatırınca . şimdi kafam iyi kart mart dunyam şaşmış. sabahı bekle :) yada obur gunu hallederım ben ama ıp ıle almanı ve 16 karakterle ranked gırmemenı tavsıye ederımç.
eyvallah abi sağolasın. Çift başlı kartal fenaaaa :)