folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder LOL Yardım Edebilecek ?

LOL Yardım Edebilecek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

1 kişide dememiş direk ranked girme diye. 30 olur olmaz ranked girmen iyi birşey değil bana göre minimum gereksinimler

3 rün sayfası
    her lane e en az 3 adet alternatif şampiyon   
    ve en önemlisi 500 win  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Anana bacına çok söverler demedi deme. :d tr serveri pişmanlıktır

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Hocam isteseler bile yardım edemezler sana.
    1. olarak hediye alman için 30 günlük arkadaş olman lazım

2.olarak hediye gönderme işlemi tek rp ile oluyor.3

3. olarak ise 450lik karakterleri topla gir derim.

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Iruretta bunu yazdı

katiliyorum, tr de deli oldum her oyun kufurleserek bitiyodu, 30 olayim ranked da bebeler olmaz dedim oradada ayni amk :D veletler iftira atip report diyo :) cok saglam bi uyeligim vardi hemde..

biraktim ve eu west e gectim, iyikide gecmisim suan cok memnunum :)

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    Iruretta bunu yazdı

katiliyorum, tr de deli oldum her oyun kufurleserek bitiyodu, 30 olayim ranked da bebeler olmaz dedim oradada ayni amk :D veletler iftira atip report diyo :) cok saglam bi uyeligim vardi hemde..

hocam aynı konudan bende müzdariptim rankedda gümüş 2 den sonra trollemiyorlar oraya geçene kadar bir ton sıkıntı sinirden tırnak falan kalmadı bende euw ye geçtim elbet burdada oluyor trol vs ama insanın kafası rahat.

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

türk sunucusuyla alakası yok bu durumun ya. yani türk sunucusunun halini biliyorum, westten bu tarafa geçtim geçeli bırak ranked oynamayı 5 kişi olmadıktan sonra normal oyun bile girmiyorum. günlük bonusu almak için aram giriyorum o kadar. ama bu kafa yapısıyla westte de olsa çok küfür yer. benim yakın arkadaşım da var o da aynı bu kafada. adam zannediyor ki 3 tane heroyla 30ar oyun oynayınca oyunun ilahı oldum, ranked girip ortalığın a. koyacam.

win sayısının oyuncunun ne kadar iyi olduğunu gösterdiğini düşünmüyorum, geçen günlerde birisi uygulamalı olarak win sayısına itibar etmemeyi öğretti çünkü. :D ama fcnin belirttiği maddeleri doğru buluyorum. zaten bahsettiği her lanee 3 heroyu alabilmen için 500e yakın winin olması gerekiyor eğer parayla hero almıyorsan.

varus en son 2 3 hafta önce beleşti yanılmıyorsam. şu an varusu alabilsen adım gibi eminim pratik maçı dahi yapmadan 3 haftadır 1 kere bile oynamadığın heroyla ranked girersin. :D kısaca lütfen bu seviyedeyken ranked girmeyin ki sunucunun zaten yerlerde olan kalitesi daha da düşmesin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı
    Iruretta bunu yazdı

hocam aynı konudan bende müzdariptim rankedda gümüş 2 den sonra trollemiyorlar oraya geçene kadar bir ton sıkıntı sinirden tırnak falan kalmadı bende euw ye geçtim elbet burdada oluyor trol vs ama insanın kafası rahat.

hocam ne silver 2 si ya  gold 1 e gel bi rezaleti gor. sovmekten 2 gun arayla 5 gun ban yiyom. instant lock afk lar troller  counter  hero alcana bide anticounter aliyolar sonra feed feed oyunun amina koyuluyor. uzun lafin kisasi tr pismanliktir.  80 heroluk hesapta banlandi. yeniden kastik hayirlisi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

of of of neler okudum :) 30 lwl pişmanlık o zaman düpedüz :):):)

Türk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

ıp kas az bekle sırf ımzandan oturu atarım sana kartı yatırınca . şimdi kafam iyi kart mart dunyam şaşmış. sabahı bekle :) yada obur gunu hallederım ben ama ıp ıle almanı ve 16 karakterle ranked gırmemenı tavsıye ederımç.

eyvallah abi sağolasın. Çift başlı kartal fenaaaa :)

Türk
Toplam Hit: 1801 Toplam Mesaj: 20