Londra‘Da Göstericilere Saldıran Çılgın Türkler (Videolu)
-
+TEAM FALL BACK
-ROGER THAT
-NEGATIVE -
sonda gözlüklü konuşan amca kesin türk birader. Arkadanda tam filmlik bi tane özürlü rap söyleyen çocuk geçiyo :D:D
-
Londra‘da Göstericilere Saldıran Çılgın Türkler diye bir başlık var
bu başlıktan her yerde var.
ama bi insan evladı da (buna orospu çocuğu sistem yalakası gazeteciler de dahil) bu adamlar niye böyle davranıyor diye sormadı
başlık açmadı.
sorun ben değilim kimse kusura bakmasın. düzgün konuşmayı kimseden öğrenecek değilim.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
ama bi insan evladı da (buna orospu çocuğu sistem yalakası gazeteciler de dahil) bu adamlar niye böyle davranıyor diye sormadı
başlık açmadı.
sorun ben değilim kimse kusura bakmasın. düzgün konuşmayı kimseden öğrenecek değilim.
-----------------------------hocam doğru diyosun ama dertleri ne olursa olsun masum insanları yağmalamak yaralamak çözüm olmaz. haklılarsa bile haksız olurlar gözümde.
-
pirax bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
gelin böylee bizimkilerrrrrrrrrrr
gel gellll gelll böyleeee
:D:D
-----------------------------:D:D
-
_karantina_ bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=dwT9BEh7qZ0
-----------------------------rotfl :D
-
ya sanki savaşa gidiyoz Allah Allah :D :D
-
NovalgiN bunu yazdı:
başlık açmadı.
-----------------------------dostum sen nasıl sorgulamışsın peki ? sistem yalakalısı olmamak Yardies adına uyuşturucu pazarlaması yapıp polisin dur ihtirına uymayıp silahla karşılık verip öldürüldükten sonra meydana gelen olaylar mı sistem yalakası olmamak ?
-
istanbul bağcılar burası
-
pezevenkler bir de Türk kuyumcularını yağmalayalım filan diyorlar, ne olursa olsun, olayla ilgisi olmayan kişilrin mallarını yağmalayarak protesto olmaz, az bile yapmış Türkler.