Londrada Gunesli Bi Pazar Gunu
-
hyde parkta yuruyus icin mukemmel bi hava...
saka lan umraniyedeyim makarna yaptim yiyorum.pazar gunu bu saatlerde ne isiniz var nette cikin dolasin.yada gelin iki muhabbet cevirelim.adminlerden ricam aksama kadar silmeyin bos bos konusalim boyle
-
konyadaym bende. az önce dışarı çıktım . hava güzel . dışarısı cıvıl cıvıl demeyi çok isterdim ama bu gün pazar olduğundan sanayii arkadaşlar sağolsun rezil etmişler ortalığı gene. uzun enseli elemanlar kızın birine laf attı kız döndü ters ters baktı yoluna devam etti :)
bu gün dışarı çıkılmaz. pazar günü asabım bozuluyo burda
-
İzmirde de güneşli bi hava var konak, güzelyalı, inciraltı tarafları sahil taraflarında millet evinde durmuyor herkes dışarı dökülmüş etraf kum gibi insan kaynıyor. Bende amele gibi kahvehane-pc-sokak üçlüsünde dolanıp duruyorum.
-
Rizesporun maçı başlayacak birazdan çok heyecanlıyım. :/
-
washington'da hava çok iyi ,
birazdan obamayla öğle yemeyi yiyip beyaz saraya geçicez -
akşama behzat ç var onu beklıyorum dısarsı muhtesem hava güneşli laptop'a format attım yaydım oturuyorum öyle yanı ders calısırım belkı bırazdan :W
-
Anam saolsun pazardan meyve almış onları yemekle meşgulüm birazdanda çıkıp bi torium turu yapcam akşamada maç var.
-
bkz: -great song.turkey will win.love from greece.
şaka lan şaka ümraniye'den selamlar şarkı bok gibi. -
Peskevit-kola ikilisyle beraber Norwand'ı izliyorum.Sigara molası verdim şimdi.Bugün dışarı çıkmam birisinin elinde çiçek görünce asabım bozuluyor..
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------
şaka lan şaka ümraniye'den selamlar şarkı bok gibi. -
Holyzone bunu yazdı:
şaka lan şaka ümraniye'den selamlar şarkı bok gibi.
-----------------------------umraniyenin neresindesin? cetin emecte bulusalimmi la? bulusunca ne yapicaksak artik.netten biriyle bulusmak heycanli oluyo genelde :P